Fokozd az élvezeteket! (+18)

Szerencsére ma már nem kell pusztán elfogadni a tényt, hogy mostantól lőttek a vad kielégüléseknek, sőt, nem is egyértelmű, hogy szégyenben kell maradni a társunk előtt. Csupán tudni kell hova fordulni a megfelelő segítségért!

 

Egy gyűrű mind felett!

 

A SZEXSHOP.hu kínálatában kapható péniszgyűrűk ugyanis tökéletes megoldást jelenthetnek az átmeneti zavarokra. 

 

Ha tehát úgy érzed, hogy nem elég kemény az erekciód, ha nem tudod a kívánt vagy épp megszokott ideig fenntartani a keményedést, vagy esetleg túl korán ér az öröm, akkor mindenképpen javasolt ennek az apró, ámde annál hasznosabb eszköznek a használata.

 

Fontos, hogy a megfelelő méretű darabot válaszd, mert ha sikerül jól vásárolni, akkor a péniszgyűrűt felhelyezve a hímvessződbe áramló vért huzamosabb ideig ott fogod tudni tartani, hiszen a gyűrű megakadályozza a visszaáramlást. Ennek köszönhetően keményebb leszel odalent, és tovább is fog tartani a merev állapot - mind a partnered, mind pedig a saját örömödre.

 

Figyelem! Teljesen probléma- és tünetmentesen is bevethető a péniszgyűrű, ilyenkor ugyanis az élvezetek intenzitását fogja fokozni. Ez pedig jöhet bármikor, nem?

 

Amikor nem segít a gyűrű…

 

Persze minden alkalommal jól jön a gyűrű, azonban ha a fenti problémák állandósulnak, akkor mindenképpen érdemes konzultálni egy vagy akár több szakemberrel is.

 

Természetesen a merevedési zavaroknak éppúgy lehet lelki, mint szervi oka, így mindenképpen tanácsos mindkét opciót alaposan körüljárni.

 

Hasznos és praktikus szexuális segédeszköz a pénizsgyűrű, de csodára még ez sem képes. Így ha valóban minden vagy csaknem minden együttlét során kínos perceket élsz át, akkor mindenképpen érdemes egy kicsit mélyebbre ásni a probléma gyökereihez.

 

Természetesen addig is szerezhetsz be péniszgyűrűt a SZEXSHOP.hu kínálatából, hiszen ártani biztosan nem árt, neked is élvezetesebb lesz a szex, ha nem kell attól tartanod, hogy ismét felsülsz-e a partnered előtt!

 

Sok minden múlik a társadon is!

 

Nem lenne fair dolog csak egy személy terhévé tenni a merevedési zavarokat, hiszen a problémának két érintettje is van. Ezzel persze nem a felelősséget szeretnénk áthárítani a partnerre! Sokkal inkább arra biztatunk, hogy légy vele őszinte, mondd el neki a téged érintő gondokat, és osztozzatok a terhen.

 

Az igazi társ megértő lesz, és minden létező módon segíteni fog, hogy minél kevesebb zavar legyen az erőben! Az őszinteség tehát félsiker, merj nyíltan vallani az esetleges zavarokról, és máris eggyel közelebb kerültél a megoldáshoz!