Egy jó kertész mindenről gondoskodik!

A megfelelő eszközhasználat ugyanis nélkülözhetetlen feltétele annak, hogy sikeres legyen a növénytermesztés, így mai cikkünkben mutatunk pár apróságot, amelyek azonban igencsak nagy jelentőséggel bírnak!

 

Fontos, hogy meglegyen minden célszerszámod!

 

Akkor fogsz tudni a leghatékonyabban növényt termeszteni, ha minden egyes teendőhöz és feladathoz a rendelkezésedre áll a megfelelő szerszám, eszköz vagy kiegészítő. Szerencsére a Growisland kertészeti kiegészítői között mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet, így mindenképpen érdemes alaposan átgondolni az egész folyamatot.

 

Ha pontosan utánajársz annak, hogy mi kellhet a csíráztatás, a palántázás, a vegetatív és a virágzási szakaszokban, akkor túl nagy meglepetés nem érhet. Sőt, még a hozamodat is tudod optimalizálni és maximalizálni.

 

Mire is lehet szükséged?

 

Mutatunk egy-két olyan kiegészítőt, amely kapóra jöhet a kender termesztése során!

 

  • -Egy jól működő fejlámpa elengedhetetlen, hiszen gondos tanulmányozást kell folytatnod ahhoz, hogy egy-egy hiánybetegség első tüneteit elcsípd, vagy épp észrevedd, hogy kártékony élősködők költöztek a növényedbe!

  • -A palántajelölők használata sem szabad, hogy luxusnak számítson, hiszen aki többféle palántát nevel, annak fontos biztosan tudni azt, hogy melyik hol található meg.

  • -A hő- és páratartalom-mérő használata is nélkülözhetetlen, hiszen ennek segítségével tudsz meggyőződni arról, hogy a növényed mindent olyan mértékben kap meg, amire az adott fejlődési szakaszban szüksége van.

 

Természetesen akad még sok egyéb kiegészítő is a fent említett webáruház kínálatában, így mindenképpen jó, ha alaposan áttanulmányozzuk a palettát.

 

Felejtsd el az alternatív megoldásokat!

 

A növénytermesztés terén nem jönnek majd be a kiskapuk, az “oldjuk meg okosba’” stratégiák. Kiváltképp igaz ez a kenderre, amely a legapróbb környezeti változásokra is igen érzékenyen reagál. 

 

Éppen ezért csak arra tudunk biztatni mindenkit, hogy látogasson el a Growisland webáruházába, és gondos, pontos tervezési folyamat után szerezzen be minden szükséges eszközt.

 

Lehet, hogy némelyik elsőre feleslegesnek tűnik, és azt gondolod, hogy majd megoldod otthon valahogy, de óva intünk ettől! A kendertermesztés alapvetően is olyan sok tennivalóval és felelősséggel jár, hogy semmi értelme tovább feszegetni a határainkat azzal, hogy további kényelmetlenségekbe taszítjuk magunkat, miközben olyan megoldandó feladatokat állítunk magunk elé, amelyeket egy-egy jól kiválasztott eszközzel könnyen meg lehet oldani!