Biztonsági ajtó beépítése a gyakorlatban 3 példán keresztül

A jó hír az, hogy a Nívó egyedi bejárati ajtók választásával semmi gondja sem lesz, hiszen a megbeszélt kivitelben és méretben, házhoz szállítva és beépítve kapja meg a kiválasztott ajtót. 

 

A következő sorok 3 valós példán keresztül mutatják be a folyamat közben felmerülő buktatókat. 

 

„Egy egyszerű feladatnak tűnt, amit könnyűszerrel megoldok…”

 

„A párommal már egy ideje terveztük a bejárati ajtó cseréjét, egyik nap végre rászántuk magunkat és belekezdtünk a megvalósításba. Több hét kellett a választáshoz, mert fontos volt számunkra az esztétikum és a biztonság. 

 

Mivel a barkácsolástól nem ijedek meg, nem kértem a cégtől az ajtócserét, gondoltam megoldom, hiszen ennél bonyolultabb feladatokkal is boldogultam már. Mire az ajtót kiszállították, számos tutoriál videót megnéztem a témában, felkészültnek éreztem magam, így egy verőfényes délutánon nekiláttam.

 

Már az első órában láttam, hogy ez nem úgy fog menni, ahogy terveztem, hiszen már egy órája szenvedtem, és a régi ajtót még csak kivenni sem sikerült. Mire az este elérkezett, kikerült a régi ajtó, viszont az új a világért sem akart bepasszolni a helyére. A teljes történet hosszú és fárasztó, de a vége az lett, hogy az aznap éjjelt bejárati ajtó nélkül töltöttük.”

 

“Telt-múlt az idő, és az ajtó még mindig nem volt beépítve…”

 

“A múlt évben egy nagyobb lakásfelújítási projektbe kezdtünk, melynek része volt a bejárati ajtó cseréje is. Mindenképp egy modern, betörésbiztos ajtót szerettünk volna, mert számunkra a biztonság első helyen szerepel. 

 

Miután kiválasztottuk a vágyott ajtót, akkor döbbentünk rá, hogy nem voltunk elég körültekintőek, mert a terméket forgalmazó cég a beépítést nem vállalja. Gyorsan keresnünk kellett egy szakit, aki minél előbb megoldja az ajtócserét. 

 

Sajnos ez nehezebb volt, mint gondoltuk, a legkorábbi ígért időpont is több hónap volt, de találkoztunk 1 éves határidővel is. A munka végül 10 hónapnyi várakozás után készült el, ezidő alatt a többi munkafolyamat sem haladt a megfelelő ütemben.”

 

„Egyszerű, mégis nagyszerű megoldás biztonsági ajtó beépítésére”

 

„Mielőtt a bejárati ajtó csere ideje elérkezett, sokféle megoldást megvizsgáltam. A jelenlegi műanyag ajtónkat szerettem volna egy erősebb, nagyobb biztonságot adóra cserélni. 

 

A választásom egy olyan cégre esett, ahol egyedi méretben, saját terveim alapján készülhetett el a várva várt ajtó. Telefonos egyeztetést követően a megbeszélt időpontban érkeztek a szakemberek, pontos méréseket végeztek, majd néhány hét elteltével a kész ajtóval jöttek, és 2-3 óra alatt kicserélték a régit újra.”

 

A konklúzió az, hogy ha nem szeretnének elvesztegetett időt és nem várt „meglepetéseket”, akkor olyan céget keressünk biztonsági ajtó beépítésre, aki az első pillanattól az utolsóig vállalja a munkát!