Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció

Ez pedig nem más, mint az Alumio, amelynek köszönhetően tulajdonképpen bármilyen szoftver, legyen az e-kereskedelmi platform, CRM, integrálható, sőt, ezt még felturbózhatjuk szűrőkkel, automatizmusokkal, ezáltal még hasznosabbá, “okosabbá” válhatnak.

 

Átjárhatóság a rendszereink között

 

E-commerce, CRM, közösségi média, marketing automatizáció, egyedi rendszerek összeköttetése mind megoldható az iPaas megoldások kiemelkedő szereplőjével, az Alumioval.

 

Ennek előnye, hogy modulárisak a kapcsolatok, azaz módosíthatók, klónozhatók, kedvünkre finomítgathatjuk, ez a fajta rugalmasság pedig különösen nagy előny az üzleti életben. 

 

Akármilyen új szoftvert, eddig nem használt megoldást integrálnánk a jelenlegi IT rendszerünkhöz, megtehetjük. Egyszerű, gyors és költséghatékony – így végre kiküszöbölhetjük a korábbi rugalmatlanságot, ráadásul a biztonsági kockázatoktól sem kell tartanunk. Az Alumio megfelel a legszigorúbb követelményeknek, mind adat-, mind pedig információbiztonsági szempontból.

 

Rugalmasság az üzleti célokkal összhangban

 

Számos olyan helyzet adódik, amikor viszonylag gyorsan, és persze hatékonyan le kell követnünk az változásokat, ilyenkor elengedhetetlen az alkalmazkodás az üzleti célokkal összefüggésben. 

 

Az Alumio integrációkkal mindez könnyedén megoldható, ugyanis teljes mértékben szabad kezet kapunk a felépítését illetően, azaz igényeinkre szabottan építhetjük ki a kapcsolatokat. Ezáltal hatékonyabbak lehetnek az üzleti folyamataink, átjárhatóbbá válnak a rendszereink, sőt, dönthetünk úgy is, hogy egy profi szakértői csapatot is segítségül hívunk, mégpedig a 7Blog online marketing ügynökséget. 

 

Mit nyerhetünk az Alumio-7Digits együttműködéssel?

 

Minden fontos ügyféladatot elérhetünk egy helyen, akár több rendszerből is, emellett élvezhetjük az automatikusan frissülő adatbázisok előnyét, a már bankszintű adatbiztonság megnyugtató érzését. 

 

A korábban már említett rugalmasság hatalmas előny, amelyet a rendszer moduláris felépítésének köszönhetünk, hisz néhány kattintással kedvünk szerint módosíthatjuk az integrációkat. 

 

Minden cégvezető szeretné hatékonyabbá, skálázhatóbbá alakítani az üzleti folyamatait, ennek megoldásaként pedig egy remek eszköz az Alumio iPaas rendszerintegráció. Általa nemcsak a webes rendszerek integrációja oldható meg, hanem az ezek közötti átjárhatóság is biztosítható automatizációk segítségével. 

 

Jól tudjuk, hogy minden vállalkozás életében eljön az a pont, amikor már nem létezhet automatizációk nélkül, elég az ismétlődő HR-feladatokra, vagy a számlázásra, utalásra gondolni. Használjuk ki a sokoldalú, profi megoldás nyújtotta előnyöket!