A sportfogadás világa

A kíváncsiságtól vezérelve regisztráltunk a felületére, és megnéztük, hogy mennyire versenyképes a magyar játékosok, illetve az olyan tippadó oldalak egyik kedvenc irodájával, mint amilyen például az OH Sports is. 

 

Kezdjük a kezelőfelülettel!

 

Azt kell, hogy mondjuk, hogy az oldal kezelőfelülete eléggé elfuserált, abszolút érződik rajta, hogy sebtiben dobták össze. A Tippmixpro ezzel szemben sokkal letisztultabb, átláthatóbb, bár azt hozzá kell tenni, hogy a felhasználó rendesen le tud izzadni, amíg megtalál egy sportágat rajta. 

 

Egy érdekesség: a fogadási platformot a máltai Altenar Software Limited biztosítja, amely olyan irodákkal dolgozik együtt, mint a Goldenpalace.bet, a Justbet vagy a Betmotion, de a Lottoland ugyancsak a partnerük. 

 

Pár szó az előregisztrációs folyamatról

 

Az első regisztrációs űrlap már egy érvényes e-mail-cím, jelszó, felhasználónév, valamint a születési dátum kitöltésével letudható, majd a szabályzatokat kell elfogadnod és kijelenteni, hogy nem vagy kiemelt közszereplő. 

 

Nem mellesleg pedig ki kell választanod a regisztrációs bónuszt, ha szeretnél benne részesülni, persze ezt akár vissza is utasíthatod. A fontosabb személyes adatok megadása és a teljes ügyfélazonosítási (átvilágítási) folyamat csak ezután történik. 

 

Az egyetlen bosszantó dolog a regisztrációs folyamat során, hogy ha regisztrálsz és be vagy jelentkezve, addig nem nézheted meg a fogadási kínálatot, amíg a számlád hitelesítése nem történt meg. Mindezt jogszabályi előírásokkal magyarázzák, de mi még ilyenről nem hallottunk.

 

Igazán széles a kínálat

 

Az oldalon a népszerű sportágak mellett olyanokra is lehet fogadni, mint a futsal (teremfoci), a kosárlabda 3x3 vagy a lacrosse, sőt, még az elektronikus játékok kedvelői is kipróbálhatják szerencséjüket.

 

Az utóbbit egyébként a TippmixPrónál is ugyanúgy megtehetik, ráadásul a fogadáskor akár 40-50 fogadási opció közül is választhatnak egy meccs során, ami kifejezetten jó hír, mivel kiszélesíti a lehetőségek tárházát. A legtöbb esetben ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy 2.5 overt vagy ázsiai 2.0 overt fogadsz meg.

 

És ha már úgyis a kínálatnál tartunk, nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy az esetek nagy részében a TippmixPro sokkal jobb oddsokat kínál, ami hosszú távon sok profitot kivesz a markodból, amennyiben a Vegas Sporton fogadsz. Egy fogadásnál előfordulhat akár 10 ezer forint különbség is.

 

Nos, ennyit terveztünk mára. Reméljük, hasznosnak találtad a cikkünket.