A fehér karórának minden nő fiókjában ott a helye!

Az óra tehát ékszernek tekinthető, melynek ma már elsődleges funkciója a megjelenés feldobása, ezért, mint bármilyen más ékszer esetében, érdemes belőle többfélét is beszerezni. Egy fehér óra pedig gyakorlatilag létfontosságú, így az semmiképpen ne maradjon ki a repertoárból!

 

Az óra kinézete

 

Mint mondtuk az egyik szempont mindenképpen a szín, a Velekey Ékszervilág webáruház női órái között a szivárvány összes színét megtalálhatjuk. A szín esetében számíthat a szíj, a számlap és a tok színe is, ezek dominálnak ugyanis leginkább, azonban, ha a legjelentősebb jelleget keressük, akkor az mindenképpen a szíj lesz.

 

A szíj az, ami egy női óra esetében a legerőteljesebb látványt nyújtja, mivel körbeöleli a csuklót. Persze az is fontos, hogy a szíj mind stílusban, mind pedig színvilágában illeszkedjen a tokhoz és a számlaphoz, ellenkező esetben a látvány nem lesz harmonikus.

 

A fehér óra kötelező darab!

 

A fehér egy letisztult, tisztaságot sugárzó szín, ráadásul tökéletesen passzol a paletta minden egyes színéhez. Ez a vekker a továbbiakban egy olyan univerzális darab lesz, amit bármihez fel tudsz venni, mindenhez illik, így akkor is telitalálatként tekinthetünk rá, ha reggel éppen csak feldobjuk - gondolkodás nélkül. Ezekre a vekkerekre mindent lehet mondani csak azt nem, hogy unalmasak, mivel a márkák változatos modelleket kínálnak.

 

Milyen egy fehér női óra?

 

A tervezők tehát imádják ezt a színt, ezért rengetegféle időmérő között tudsz válogatni. Maradhatsz a letisztult, minimalista stílusnál, de választhatod a díszítettebb darabokat is, melyeket akár kövekkel, akár színekkel tesznek izgalmassá a szakemberek.

 

Több fehér órát is vásárolhatsz pontosan a fenti okok miatt, vagyis, hogy vannak elegánsabb és vagányabb darabok is belőle. Így aztán mást tudsz felvenni a munkádba, egy délutáni randira vagy az esti színházra, de akár egy drágább, tárgyalós vekkert is találhatsz. Elegáns órának mindenképpen kell lennie a fiókodban, mivel egy fontos tárgyalás, egy prezentáció, továbbképzés vagy konferencia esetében mindig ezt érdemes viselned.

 

A fehér óra stílusa

 

Ha elegáns modellt keresel, akkor elegendő, ha csak a számlap fehér, a szíj inkább arany- vagy ezüstszínű legyen. Persze egy fehér kerámiaszíjjal sem fogsz melléfogni, ez ma nagyon divatos és egyben elegáns megoldás. 

 

A sportos változatoknál a fehér szilikon a tökéletes választás, az Ice-Watch vagy a Swatch milliónyi verziót készített a számodra. Hétköznapokra bármilyen terméket felvehetsz, ez csak a saját ízlésedtől függ.

 

Látható, hogy mennyiféle alkalomra nyújt tökéletes megoldást a fehér vekker, szerezd hát be minél előbb és viseld büszkén és magabiztosan, úgy, hogy mindenkit elkápráztathass!