Villamosenergia nélküli kültéri világítás megoldások

A cég jóvoltából már olyan világítás családokkal gazdagodott a világítási rendszer, mely lámpatestek használatához a direkt elektromos hálózatra nincs is szükség. A Philips mellett sok más cég forgalmazásában is elérhetőek a megszokott villanyszerelési procedúrák kihagyásával használható világítás megoldások. Minőségileg természetesen azok is megállják a helyüket.

 

A kültéri direkt áram használat nélkül működő lámpák mindegyike egy elemre épül. Ez a megújuló energia a nap felhasználása. Ezek a költséghatékony világítás megoldások veszik át szerepet otthonunk külterületének teljes megvilágítására. Összefoglalóan solar lámpáknak is nevezzük őket.

 

Philips myGarden termékcsalád


A Philips nevével fémjelezve a Dusk és a Raven néven futnak a lámpák. A Raven elemei képviselik a magasabb árkategóriát. Ezek két napelemmel rendelkeznek. Egyik a lámpán beépítve, a másik pedig a környezetében máshova szerelhető. A Dusk nevezhető a lakossági felhasználók körében az elérhetőbb kivitelnek, mely  napelemmel rendelkezik, és gyerekjáték telepíteni. A fő problémát a telepítésben az okozhatja, ha rossz helyre állítjuk a lámpatestet, így a nap folyamán sokat van árnyékban. Ilyen esetben az akkumulátora nem tölt fel, és az esti órákban nem fog világítani nekünk.

 

Rendkívül hangulatos kivitelű a Dusk Philips 17809/93/16 solar állólámpa. Az alkonykapcsolóval felszerelt lámpatest az esti és éjjeli órákban esztétikus, mégis hasznos fénnyel fogja a teraszunkat elárasztani. A Dusk kínálatában a fali változatok is szerepet kaptak. Ezek a megoldások a hagyományos stílus kedvelőihez állhatnak közelebb. Illetve működésüket tekintve már mozgásérzékelővel is felszereltek az alkonykapcsoló mellett. Ezzel biztosítva a fali világítások szerepét a biztonságos közlekedésben, sőt a biztonság technika területén is hasznukat vehetjük.

 

A solarról általánosságban


A solar megoldások elkezdték meghódítani a piacot, hiszen mindenki számára csábító az a megoldás, aminek a használatával nincs üzemeltetési költség. Az említett állólámpa és fali kivitelek mellett további világítás típusok is a rendelkezésünkre állnak. A földbe szúrható darabok használatával a kerti részeket dobhatjuk fel. Már a bejáratnál elkezdhetjük a solar lámpák használatát, nevezetesen a házszám világítás felhasználásával. Egyszerű, életszerű megoldások, reális árakon forgalmazva, melyek teljesen megújítják a régi megszokott környezetet.

 

Az alkonylampa.hu online áruház vezető szerepet tölt be hazánk világítástechnikai megoldások és kivitelek forgalmazásában. Weboldalukon a kerti és kültéri megoldások mellett az otthonunk teljes belterületére kínálnak stílusos és megbízható világítás megoldásokat. Sőt az egyes területekben rejlő lehetőségekhez még tippeket is szerezhetünk tőlük.