„Vasvillára...!”; halálosan megfenyegették Győr ellenzéki polgármesterjelöltjét

Nagy baj lehet Győrben a kormánypárti utódlás igényével, ha a város érdekét szolgáló érvek és viták helyett az ellenzék közös jelöltjét már testi épségében veszélyeztetik - persze név nélkül. Mindez elkeserítően jellemzi a Borkai bukása után kialakult pánikot.

 

A „kifinomult ízlésű” levélből az ellenzéki jelölt vasvillára tűzendő igénye mellett megtudhatjuk, hogy Borkai „Leg” Zsolt az ellenzék áldozata, feltehetően erőszakkal bedrogozott és öntudatlan állapotban helyezték egy konzumbotrány mögé, hogy lejárassák.

 

Amint bizonyára az „audiföldek” elsikkasztását is tudatán kívüli lények erőszakolták rá, ugyanis Borkai Zsolt a legilledelmesebb, legszuperebb, legtisztességesebb polgármester volt, mióta Győr létezik – a levélben írottak szerint. Aki pedig ezzel szemben tisztességes elvek mentén képzeli el a város jövőjét – az pusztuljon.

 

Miután a szöveg név szerint említi Pollreisz Balázst, első kézből nála érdeklődtünk, milyen lépéseket tesznek a fenyegetést követően:

 

-Megdöbbenve tapasztaltuk, hogy minden erkölcsi normát feledve támad a kormánypárt, névtelenségbe bújtatott aktivistáin keresztül.

 

Komolyan vesszük a fenyegetést, mivel nem ez az első hasonló jellegű támadás. A rendőrségi vizsgálat irányába lépünk, a környezetünkben élők és velünk szimpatizálók biztonsága érdekében is. A város hangulata kettős: egyrészről akikkel találkozom és egyetértenek a városvezetői ambícióimmal, elismeréssel nyugtázzák a „bátorságomat”. Azt minden alkalommal jelzem – az erőt és a bátorságot tőlük, a győriektől kapom.

 

Azonban amikor fideszes szimpatizánsokkal találkozom, egyértelműen látható a szemükben, a gesztusaikban a frusztrált düh, mivel képtelenek feldolgozni a „bálványuk” ledőlését. Ez utóbbi okán jobb a biztonság – az illetékes szervekre bízzuk a fenyegetések felderítését. Ugyanis nem feledhetjük – nincs két Fidesz.  

 

A levelet mindannyiunk okulására betűhíven közöljük (+18):

 

„Te mocskos szemét, szégyellhetitek a koszos pofátokat az összes rohadék gengszter ellenzéki barátaitokkal együtt, hogy ilyen aljas módon elbántatok szegény Borkai Zsolttal. Leírom neked, hogy tudd te büdös fasz: ő volt a város történetének legjobb, legszuperebb polgármestere. Ezenkívül pedig ő a város legilledelmesebb, legudvariasabb, legkedvesebb, legszimpatikusabb, legszeretetreméltóbb, legkorrektebb, legsportszerűbb, legtiszteletreméltóbb, legtisztességesebb, legaranyosabb polgára.

 

Ti mocskos ellenzéki gecik a Pollreisszel meg a többiekkel együtt a lába nyomába nem értek, még a cipőjét sem pucolhatjátok ki, mert arra is méltatlanok vagytok. Hogy mennyire becsületes és korrekt a Zsolt, arra a legjobb példa, hogy azonnal lemondott, pedig semmi oka nem volt rá, mert semmi különöset nem csinált. Nem tudom közületek piszkos gennyes rühes fasiszta baloldali söpredékek közül hányan tettétek volna meg ezt, pedig ti 100-szor aljasabb, mocskosabb cselekedeteket hajtottatok végre. Az ország legnagyobb szennye, a volt vezéretek, a Gyurcsány miket művelt, mi, bazmeg? Őróla miért nem beszéltek, baz’meg? Ti vagytok az ország szégyenei, salakanyaga, ti mocskos kurva szemétláda, örökké csak gyűlölködő, mocskolódó, hazudozó ellenzéki rohadékok. Mindegyikötöket ki kéne írtani, vasvillára felszúrni, máglyán elevenen elégetni, felakasztani, gyűlöllek benneteket bazmeg!”  

 

Jó reggelt Győr. Ideje a váltásnak.