Varju nem jár ételhordóval ebédért

Eszerint a Tényeknek azt a helyreigazítást kell közzétennie, hogy „valótlanul híreszteltük, hogy Varju László DK-s képviselő ételhordóval jár a törvényhozásba, és úgy viszi haza a kedvezményes bablevest és somlói galuskát”, valamint hogy „valótlanul híreszteltük továbbá, hogy Varju László DK-s képviselő rendszeresen sorban áll a parlamenti menza mindennél olcsóbb ételeiért.”

 

A  Demokratikus Koalíció szerint a fideszes propagandaműsor rágalmaival ellentétben az igazság az, hogy Orbán Viktor az, aki Magyarország leggazdagabb embereként fillérekért eszik saját luxus Gundel-menzáján a Budai Várba költöztetett Miniszterelnökségen. A Demokratikus Koalíció szerint az a hatalom, amely az állampolgáraitól ellopott pénzből pártpropagandává alakítja a kereskedelmi sajtót is, a legsúlyosabb bűnt követi el saját népe ellen. „Lehet hazudozni, lehet rágalmazni, de ameddig még működnek független bíróságok, az európai magyarok és hazafiak mindig le fogják rántani a leplet az állampárt hazugságairól” – áll a közleményben.

 

(kép: Ozsváth Kálmán fideszes újpesti önkormányzati és Renge Zsolt a Fidelitas kerületi elnöke ételt visz Varju Lászlónak)