Újpest fideszes polgármestere innováció híján már darabra ünnepli a parkolóhelyeket

„A legkisebb is számít! Parkoló bővítés a Lebstück utcában” – címmel posztolta a szenzációs eseményt Wintermantel Zsolt, ami eltekintve az ismert reklámszlogen finoman szólva bérbe vett poénjától, még átlagos polgármesteri önfényezésként el is könyvelhetnénk – ha nem látnánk a képet, amit mellékelt a nagyléptékű lokális városmarketing bizonyítására.

 

Ahhoz képest, hogy néhány hónapja még a metró Káposztásmegyerig történő meghosszabbításával próbált kampányolni, Wintermantel ezúttal erősen alálőtt a szenzációnak, mivel a büszkesége egy mindössze autónyi felületű, frissen aszfaltozott beállónak szólt, ami dicséretes alkotás is lenne, ha hobbiból és a hátsó kertjében a saját két kezével alkotta volna és kürtölné világgá, milyen ügyes is ő.

 

No de egy hatalmas fővárosi kerület polgármestereként ennél erősebb innovációval illenék a rohamosan közeledő választás polgárai előtt dicsekedni. Például azzal, hogy kinek és milyen célból tervezi az önkormányzat a városrész frekventált helyén elkótyavetyélt jelentős területű, immár volt Ady Művelődési Központ ingatlanrészét értékesíteni, avagy a hasonlóan értékes és jelentős területű Fő téri, elbontott régi piac helyszínére kinek és milyen célból terveznek a kerület számára gyümölcsöző bevételt produkálni.

 

 

Szegény Wintermantelre amúgy is rájár a rúd, mivel hiába igyekszik főnöke példáját lógó nyelvvel követve a futballimádatával népszerűsködni, kemény gyomrost kapott a hiteles Újpest-drukkerektől is a napokban.

 

A helyi ujpestihirmondo.hu idézi a drukkerek üzenetét: “Polgi, kevesebb Facebook poszt, több segítség! Ne addig legyél Újpest szurkoló, amíg hasznod van belőle!” A drukkerek szerint a pénzen acsarkodik a két nagyember, amelyből ki-ki a maga malmára akarja hajtani azt a bizonyos  „vizet”. Wintermnatelt azért is savazták, hogy túl sokat posztol és osztja az észt a közösségi médiában, ahelyett, hogy tenne is valamit a csapatért.

 

A fideszes polgármester szerenádot is kapott a meccs végén a szurkolóktól, akik azt énekelték neki: “Lejárt az időd, Wintermantel, lejárt az időd!“


(forrás: szabadhir.hu)