Tudta...?; - Orbán akadályozta meg a 3. világháborút, tuti, ő maga beszélt erről

A magyar miniszterelnök önnön EP felfüggődését követően, akár egy katatón papagáj ugyanazt a mantrát tolja: Európa megmentőjének szerepében saját agresszív migránsfétisét dicsérte szombaton a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Várkert Bazárban megtartott budapesti migrációs konferenciáján.

 

“Most kell döntéseket hozni, mert egyébként 20, 30, 40 év múlva olyan következményekkel néznek szembe az utódaink, talán még mi magunk is, amit bánni fogunk” – jelentette ki Orbán Viktor.

 

Tehát ő politizált jól, és most emiatt támadja őt a nyugat-európai baloldali közvélemény – véli vélhetően.

 

Ennek jegyében azonnali cselekvésre szólított fel a migráció, a határvédelem és az európai egység ügyében, mert ha az európai politika nem hoz azonnali döntéseket, akkor olyan folyamatok indulnak meg, amelyeket később lehetetlen lesz megállítani.

 

Minderre azonnal közleményben reagált a DK hangsúlyozva, hogy „nem a liberális véleményformálók miatt alakult ki róla rossz vélemény, ezt csak magának köszönheti. A valódi hazafiak pedig nem ’idegen tömegek’ miatt aggódnak, sokkal inkább a miniszterelnök viselkedését utasítjuk el.”

 

Azt sajnos villámgyors reakciójukban ők is elfelejtették megemlíteni, hogy a migránskérdés kezelése Magyarországon kevésbé az emberiség megmentéséről, mint inkább az emberiség ellen elkövethető bűnökről szól, amit a több alkalommal is bevett gyakorlatként éheztetett menekültcsaládokkal való bánásmódban feltehetően k is merül.

 

(forrás: szabadhir.hu)