Toplistás termékek a The Body Shop kínálatában

Ha ellátogatsz a The Body Shop honlapjára, és keresgélni kezdesz a termékek között, akkor könnyen a bőség zavarába kerülhetsz. Megannyi illat, alapanyag kínálja magát évszakok, az ápolni kívánt testrész vagy összetétel alapján. Akciók, újdonságok, szezonális, vegán és egyéb termékek valóságos kánaánja hívogatja az érdeklődőt. Ebből a szinte már átláthatatlannak tűnő választékból elsőre nagyon nem tűnik egyszerűnek kiválasztani a számunkra szimpatikus darabot.

 

Rövid bejegyzésünkben igyekszünk megkönnyíteni számodra a választást, ugyanis olyan toplistás darabokat gyűjtöttünk csokorba, melyeket a leginkább szeretnek a vásárlók.

 

A British Rose termékcsalád mélyhidratáló arcmaszkja

 

Ez a különleges arcmaszk a brit vidék szívéből származó, kézzel szedett organikus rózsaszirmokat tartalmazva nyújt hatékony hidratálást a bőrnek. A bőr tónusát továbbá Chilei rózsaolaj, illetve Omega 2 és 6 zsírsavak által javítja.

 

Nedves bőrre célszerű felvinni. A Közösségi Kereskedelemből származó marulaolaj, valamint olívaolaj tartalmával rugalmasságot és feszességet kölcsönöz a bőrnek.

 

Polinéziai Monoi szépítőolaj

 

Tudtad, hogy a polinéziai nők immáron 2000 éve használják a Monoi-t, vagyis az illatos kókuszolajnak, illetve az egzotikus virágoknak egy különleges ősi keverékét? Mindez nem a véletlen műve, hiszen ezzel az eljárással mesésen ragyogóvá varázsolják mind a bőrüket, mind pedig a hajukat.

 

Neked van szépítő rituáléd? Mostantól a Polinéziai Monoi szépítőolaj tökéletes része lehet ennek a szokásnak, és megadhatja a testednek azt a luxus kényeztetést, amit valójában megérdemel. Ez az olaj nemcsak fényt ad a bőrnek és a hajnak, egyúttal kondicionál, valamint kényeztetést nyújt a testnek és az elmének is.

 

Tápláló banános sampon

 

Közösségi Kereskedelemből származó, ecuadori banánpüré az az alapanyag, amivel a rendkívül tápláló banános sampon képes tisztítani és egyben táplálni is a hajat. Mivel intenzíven táplál, erősít és hidratál is egyben, a 100%-ban vegetáriánus sampon kiváló választás lehet a sérült hajra. Hatására a haj puhább és egészségesen fénylő lesz.

 

Kamillát tartalmazó sminklemosó balzsam

 

A balzsam különlegessége, hogy hatékonyan, közben mégis kíméletesen távolítja el a sminket az arcról. Bármely bőrtípusra nyugodt szívvel ajánlott a használata, illetve a kontaktlencsét viselők is egészen bátran alkalmazhatják.

 

Közösségi Kereskedelemből származó kamillát tartalmaz, egészen gyengéden képes beleolvadni az arcbőrbe, hogy aztán bármilyen típusú sminket sikeresen eltávolítson és tiszta, puha bőrt hagyjon maga után.