Több mint három hete szennyezik már a környezetünket

Most Gulyás és Balogh kimentek a német kormánnyal tárgyalni és megígérték, hogy március 15. után leveszik a plakátokat. Március 15. után, hogy a legnagyobb nemzeti ünnepünket még "méltó környezetben" ünnepelhessük.

 

Addigra több mint három hete szennyezik már a környezetünket újra a hazugság és gyűlölet bűzös leheletével.  Gondolom ennél sokkal tovább nem is akarták nyomni. Hiszen nyilván már készül az újabb gyűlöletkampány. Ahogy az Úszó VB idejére is levették a Soros plakátokat, majd újra visszatették.  Tudják, hogy a gyűlölet szinten tartáshoz állandóan újabb és újabb dózisra van szükség.

 

Mindeközben erre az egyetlen kampányra 10 milliárdot költ el a kormány. Ez több mint az egyharmada az Akadémia működési költségeinek, amit most el akarnak venni a tudományos intézménytől, hogy működésképtelenné tegyék.

 

Ha a német kormány ill. az EPP elfogadja ezt az ajánlatot, akkor ezzel csak azt teszi nyilvánvalóvá, hogy mindenféle elvtelen kompromisszumra hajlandó, hogy megőrizze saját pozícióját az EP-ben. Hiszen, ha valóban hazugnak, kártékonynak, elfogadhatatlannak tartják ezt a kampányt, akkor az egyetlen kompromisszum az lehetne, hogy a kormány azonnal eltávolítja a plakátokat és leállítja a kampányt.

 

Ez lenne az egyetlen módja annak is, hogy a #magyaremberek érzékeljék, hogy a Fidesz meghátrálásra kényszerült, mert ismét átlépett egy határt.