Tarlós kerozinnal startol a kampányban: Zamárdiba repíti a „Vörösbika” nemzetközi légi parádét

Fuldokoljanak a Balaton partján a nyaralók, ez már se nem Tarlós, se nem a jelek szerint leginkább Budapest-centrikus környezetvédők dolga.

 

A legnagyobb maffiát viszont, a parkolási rendszer megreformálását már nem tudta kisírni Orbántól, holott a mai napon teletüsszögte a sajtót, mármint Tarlós, hogy jóságos miniszterelnöke 15 feltételt elfogadott azon óhajaiból, melyek teljesülésével vállalja csak a főpolgármesteri jelölést.

 

Bár Pista már azt is mondta, hogy nem indul újra, Orbánnak az ígéret meg legalább akkora erőfeszítés, mint a tiszavirág köhentése, de csináljunk úgy, mintha potentátok tárgyalnának egymással (nem megy...)

 

Ezzel együtt, miután a főváros idén már nem járult hozzá a belváros feletti repülős verseny megrendezéséhez, így új magyarországi helyszínt kellett keresnie a szervezőknek.

 

Így tehát július 13-14-e között idén az Air Race Zamárdiban lesz - közölték a versenysorozat honlapján.

 

Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere a versenyt világszínvonalú nemzetközi eseménynek nevezte:

 

"Nagy örömmel biztosítunk helyszínt a 2019-es futamnak. A gyorsaságot és precíz repülési technikát ötvöző verseny mellett egész hétvégén változatos programokat kínálunk a család összes tagjának" – örvendezett a Balaton parti polgármester.

 

Arról egy szót sem ejtett, hogy amiért az egész cirkusz náluk kötött ki, jelesül az abnormális zaj- és légszennyezettség, ahhoz mit szólnak a környéki lakók.

 

(forrás: szabadhir.hu)