Szigetvár is összezárt a Fidesszel szemben

Szakács László, az MSZP baranyai elnöke elmondta, hogy egyetértenek a polgármester tevékenységével, és a párt álláspontja szerint folytatni kell ezt a munkát – idézi a 168ora.hu..

 

Hozzátette, hogy az MSZP mellett a Jobbik, a Momentum, a Demokratikus Koalíció és több civil szervezet is Vass Pétert támogatják. Véleménye szerint Pécs, Komló és Szigetvár példája hat majd más településekre is Baranyában.

 

Fogarasi Gábor, a Jobbik pécsi önkormányzati képviselője közölte, hogy úgy érzik, Vass Péter személyében megtalálták azt az embert, aki a szigetváriak támogatását is maga mögött tudhatja. A jobbikos képviselő megjegyezte azt is, sok számos szigetvári ismerőse pártállástól függetlenül csak pozitív dolgokat mondtak Vass Péterről.

 

A momentumos Péderi Tamás kijelentette, hogy Szigetvár a Baranya megyeiek számára példaértékű település, ez pedig nagyrészt a polgármesternek köszönhető. Egy percig nem volt kérdés a Momentum részére, hogy Vass Péter ismételt jelöltségét támogatják.

 

Mezei Nándorné, a DK választókerületi elnöke közölte, hogy a polgármesterjelölt személyében egyetértenek az ellenzéki pártok, de a képviselőkről még egyeztetnek.