Semjén vadászkiállításos munkatársa gyerekekkel és leölt állatokkal reklámozza a saját szafariját

Csak igazán torz lelkű emberek élvezik elefántok, zsiráfok, gepárdok, vízilovak és más állatok legyilkolását. Ilyenek Orbán Viktor barátai – kommentálta a hírt a Párbeszéd társelnöke.

 

Mint írta, Semjén 2016-ban jelentette be, hogy Magyarország 2021-ben megrendezi a Vadászati Világkiállítást. Álma igencsak drága volt, mert a kezdetben 50 milliárdos költség időközben 67 milliárdra hízott, és ez az összeg folyamatosan nő. Legutóbb a rendezvény kommunikációjára szánt pénzt emelték félmilliárd forinttal, így immár 5,5 milliárdból reklámozhatják a vadászatot népszerűsítő rendezvényt. De nem bízzák a véletlenre, hiszen a magát szemérmetlenül „Egy a Természettel 2021”-nek nevező rendezvény a bődületes költségek mellett külföldi „vadász-celebeket” is szerzett, akik úgynevezett nagykövetként próbálják eladhatóvá tenni ezt a pénztemetőt.

 

„A kiállítás egyik nagykövete Danene van der Westhuyzen, aki számtalan, vadászathoz kötődő címe mellett a Namíbiai Hivatásos Vadászok Szövetségének (NAPHA) elnöke. A hölgy a kiállítás Facebook-oldalán közzétett videójában azzal persze nem dicsekedett, hogy a számos hangzatos cím mellett ő a tulajdonosa az Aru Game Lodges nevű, komplett vadászatokat szervező cégnek is, amely a honlapján elképesztő fotókat oszt meg a dúsgazdag vendégek kegyetlen időtöltéséről. A képeken halott leopárdok, elefántok, struccok felett önelégülten pózoló vendégek, de ami a legmegdöbbentőbb, hogy kisgyerekek is fegyverrel a kezükben állnak halott állatok felett. Tényleg ezt a mentalitást kell nekünk reklámozni egy 70 milliárdos rendezvényen?

 

Az őrületnek is van határa! Meg a mi pénzünk szórásának is a kormány gyilkos hobbijaira. És volt képük az ’Egy a Természettel’ címet adni ennek a gyilkolásnak” – zárja a bejegyzését Szabó Tímea.