Rúzsa Magdi hármas ikreket vár

Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy felkészültél? Mire?– kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman" - árulta el Rúzsa Magdi a Blikknek.

 

A lap szerint a családjában nem ez az első ikerterhesség, ezért tudta, hogy a várandósság első 12 hetében még bármi előfordulhat, ikrek esetében pedig még nagyobb a kockázat. Ezért férjével, Vilmossal úgy döntöttek, egyelőre hallgatnak boldogságukról. Aztán egy vizsgálat kimutatta: mind a három magzat egészséges és szépen fejlődik, így már a nyilvánosság elé állnak.

 

„Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik... Úgy érzem magam, mintha a Jóistentől valamiért olyan ajándékot kaptunk, amit csak kevesen kapnak” – mesélte, majd hozzátette, hogy úgy tervezi, az utolsó pár hónapot kórházban tölti.

 

"Mivel ez egy nem mindennapi várandósság, így minden kicsit bonyolultabb, nagyon kell figyelnünk mindenre. Folyamatosak a vizsgálatok, az utolsó pár hónapot pedig kórházban töltöm a biztonságunk érdekében. De nekem valahogy ilyen az egész életem, mindig a nehezebb úton, de óriási ajándékokat kapok a kitartásomért cserébe, és a tenyerén hordoz az Isten. Legyen most is így" - tette hozzá.