Retteg a Fidesz a független jelöltektől, most épp’ Egerben – véli a jelölt

„Ezzel a karaktergyilkossági kísérlettel, a Fidesz nyíltan beismerte, hogy az említett választókerületben én vagyok a legesélyesebb ellenzéki jelölt a kormánypárti jelölttel szemben, és igenis érdekükben áll, hogy személyemet, a választópolgárok előtt lejárassák, a választást ilyen módon is befolyásolják”– áll Vámos Csaba közleményében.

 

Az országgyűlési választásokon való induláshoz szükséges 500 ajánlást az összes ellenzéki párt jelöltje előtt megszerző és függetlenként induló Vámos hozzátette: „Ami külön érdekessé teszi a történetet, hogy ezzel az üggyel még múlt év november elején keresett meg az újságíró – amikor még szó sem volt az indulásomról -, akit akkor is figyelmeztettem ennek jogi következményeire.”

 

Vámos Csaba most ügyvédjével tervezi a jogi lépéseket és azért fordul panasszal a Választási Irodához is, mert a választások kimenetelébe való durva beavatkozásnak tartja az ellene indított támadást. Hozzátette: 2017. januárjában személyesen is fogadta őt hivatalában Áder János köztársasági elnök. „Nem gondolhatja senki, hogy az államfő egy bűnözővel ráz kezet?”– idézi a felháborodott Vámos Csabát az egerhirek.hu.

 

Mindennek az előzménye, hogy az Andy Vajna tulajdonolt Bors szerint Vámos évekkel ezelőtt kirabolt egy illatszerboltot és még tucatnyi lopás is terheli a múltját.