Reptéri parkolás 3 lépésben

Tarts velünk, és ismerd meg a reptéri parkolás rejtelmeit!

 

Első lépés a foglalás

 

Bár a legtöbben tisztában vannak vele, hogy lehetőségük van a reptér közelében parkolni az utazásaik idejére, tartanak tőle, hogy ez egy túl költséges vagy komplikált alternatíva lenne. A reptéri parkolástól viszont egyáltalán nem kell ódzkodni, hiszen rendkívül egyszerűen tudunk magunknak helyet intézni, ráadásul sokkal olcsóbb megoldásnak bizonyul, mintha taxival érkeznénk meg a helyszínre. 

 

A Budapest Reptér Parkoló reptéri parkolás szolgáltatása már kényelmesen, online is lefoglalható, így könnyedén intézhetünk magunknak parkolóhelyet akár munka után, a kanapén ülve is. A felület ráadásul pár információ megadását követően kiszámolja nekünk a várható költségeket, így nem fog minket meglepetés érni a helyszínre érve. 

 

Érdemes azonban figyelni rá, hogy mindig időben adjuk le a foglalásunkat, hiszen a forgalmasabb időszakokban gyorsan betelnek a reptéri parkolók. A weboldal segítségével akár már a repjegyek megvásárlását követően le tudjuk fixálni az időpontokat, így biztosan nem fog kimenni a fejünkből, hogy később erről is gondoskodjunk. 

 

Érkezés a helyszínre

 

A foglalást követően részletes leírást fogunk kapni a szolgáltatótól azzal kapcsolatban, hogy mire kell ügyelni majd az érkezéskor. Alapvetően azonban elmondható, hogy egy gyors adminisztráción felül nem igazán kell számítani más teendőre a helyszínen. 

 

Ha megadtuk az adatainkat, nincs más dolgunk, mint átpakolni a bőröndjeinket a transzferbuszba, amely segítségével elvisznek majd minket a terminál bejáratához. Ez egy igen kényelmes megoldásnak mondható, hiszen a Budapest Airport területén elérhető parkolóktól gyakran csak hosszú gyaloglással oldható meg a terminál megközelítése, amely esőben vagy a tűző napon igen kellemetlen lehet. 

 

A transzfer használatával azonban egyenesen a bejárathoz érkezünk meg, így kezdetét is veheti a becsekkolás.

 

Vissza a parkolóba

 

Akármennyire is várjuk mindig az utazásainkat, valljuk be, sajnos mindig hamar véget érnek, és egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy már a hazafelé tartó gépen ülünk. 

 

Ha csak ekkor jut eszünkbe, hogy még a parkolóba való visszajutást is el kellene intézni, semmiképpen se kezdjünk el aggódni, a parkoló kollégáit elegendő akkor hívni, amikor már sikeresen felvettük a terminálon a csomagjainkat, és már érkezik is értünk a transzfer. 

 

Attól sem kell félnünk, hogy a gép esetleges késése miatt problémákba fogunk ütközni, hiszen a szolgáltató általában figyeli a járatok érkezési idejét, így tisztában lesznek vele, hogy még azért nem telefonáltunk, mert egy kicsivel később érkezünk. 

 

A reptéri parkolás sokaknak lehet egy jó alternatíva, hiszen nemcsak egyszerű, de gazdaságos megoldás is a reptérre való kijutásra.