Puzsérnak nem volt mondanivalója az MTA szétverésére – csak Karácsony Gergelybe meri törölni a lábát

„Javaslom Závecz Tibornak, hogy takarodjon el a halál f@szára, és ott kutakodjon, aztán ha a budapestiek már ismerik a programomat, majd akkor ismertesse, mit kutatott ki!” – így kommentálta Puzsér közösségi oldalán azt a hírt, hogy a Závecz Research közvélemény-kutató intézet közzétett egy olyan felmérést, amiben Karácsony Gergelyt tartják esélyesebbnek Tarlóssal szemben az őszi önkormányzati választásokkal kapcsolatban.

 

A főváros vezetését megcélzó médiaceleb felháborodva és roppant bátran hallatta most a hangját:

 

„Karácsony Gergely és a Magyar Szocialista Párt háztáji közvéleményformáló intézete, a Závecz Research hetek óta azzal haknizik a sajtóban, hogy egyedül Karácsony Gergelynek van esélye leváltani Tarlós Istvánt. Még el sem kezdődött a kampányom, még be sem mutattam a programom, még egyetlen vita sem zajlott Karácsony Gergely és köztem, még nyolc hónap van hátra a választásig, és Závecz Tibor máris az alávaló hazugságaira hivatkozva zsarolja a közvéleményt” – írja Puzsér.  

 

Bátran támadja Karácsony Gergelyt is, akit a régi baloldal jelöltjének tart, aki „valamennyi közvélemény-kutatásban kiválóan szerepel, csak épp ember fia nem szavazna rá: kamupártja, a Párbeszéd az egy százalékot sem éri el. Alig fél éve bukott meg miniszterelnök-jelöltként, s míg én egyetlen fillért sem költöttem, ő már most milliókat vert el hirdetésekre, nem is beszélve azokról a százmilliókról, melyeket tavaly költött rá a szocialista pártmaffia.”

 

Sőt, befenyíti magát Závecz Tibort mondván, jó lesz, ha leállítja magát:

 

„Nos, ha valóban óhajtja az előválasztást, ha valóban „kezelni kívánja a Puzsér-problémát”, akkor javaslom, hogy ezt azzal tegye, hogy leállítja magát. Jelzem Závecz Tibornak, hogy ha még egyszer meghallom, hogy megpróbál egy demokratikus választást befolyásolni, akkor nem veszek részt semmiféle előválasztáson. Aztán ha nem nyerek, és Tarlós István marad a főpolgármester, majd járulhat a Botka Lászlót megbuktató budapesti MSZP-elnök, Molnár Zsolt elé a kalapját gyűrögetve motyogni, hogy nem is ő a hibás.”

 

Ezt követően azt javasolja Závecz Tibornak, hogy „takarodjon el a halál f@szára, és ott kutakodjon/.../”