Provident heti kölcsön - rugalmas választás

A kölcsön legfontosabb jellemzői

 

A felvehető kölcsön minimum összege 40.000 Ft, a maximum pedig 570.000 Ft. A futamidők közül 12, 52, 72 és 110 hetes lehetőségek közül lehet választani. A kölcsön kezes és fedezet nélküli, illetve teljes mértékben szabadon felhasználható. Fontos megjegyezni, hogy a törlesztőrészlet a teljes futamidő alatt változatlan marad, így nincsenek rejtett költségek. Továbbá nincs árfolyam- és kamatkockázat sem, ezáltal kifejezetten megbízhatónak számítanak, és egyszerűen átláthatók a költségek. A kölcsön ügyfél részére történő folyósítása és a heti törlesztő részlet befizetése banki átutalás segítségével valósul meg.

 

A kölcsön igénylésének feltételei 

 

A Provident heti kölcsön igénylése a legalább 18. életévét betöltött, bejelentett magyarországi lakcímmel rendelkező személyek számára elérhető szolgáltatás. További fontos feltételnek számít a rendszeres jövedelem igazolása, illetve az érvényes azonosító okmánnyal való rendelkezés.

 

Szükséges még a saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla megléte. Azonban ha az ügyfél az Otthoni Szolgáltatást veszi igénybe, abban az esetben ez nem kötelező feltétel.

 

Hogyan igényelhető a hitel? 

 

A hitel igényelhető a telefonos ügyfélszolgálattal történő kapcsolatfelvétel által, ahol a hitelügyintéző munkatársak állnak rendelkezésre. Lehetőség nyílik SMS-ben történő hiteligénylésre is, ehhez a weboldalon megadott telefonszámra szükséges a HITEL szót és a nevét elküldenie az érdeklődő ügyfélnek. Interneten történő hiteligénylés esetében a cég hitelkalkurátora áll rendelkezésre.

 

Telefonos egyeztetés során a hitelügyintéző munkatárs részletesen ismerteti a feltételeket, majd a kötelező adatok megadása következik. A hitelbírálat elvégzéséhez szükséges adatok rögzítésre kerülnek a rendszerben.

 

A hitelbírálat véglegesítéséhez és a szerződés megkötéséhez a cég hitelpontjaiban van lehetőség, ahová előre egyeztetett időpontban érkezhet az ügyfél. Amennyiben a hitelbírálat pozitívnak minősül, és megtörténik a szerződéskötés, abban az esetben 10 napon belül átutalásra kerül a kívánt összeg az ügyfél bankszámlájára.   

 

A hiteligénylés megkezdése előtt célszerű felmérni a felvenni kívánt összeg mértékét, és a saját anyagi lehetőségeket egyaránt. Amennyiben ez pontos számítások alapján megtörtént, a kapcsolatfelvétel után azonnal elkezdődhet az ügyintézés folyamata.

 

(x)