Pintér lemondását követelik a tatárszentgyörgyi neonáci cirkusz miatt

Tatárszentgyörgy szelleme kísért, de Orbánnak jól jön a balhé, addig sem róla beszélnek, Pintér nem lát problémát, Gyurcsánynak nincs véleménye, és Vonának is mindegy, pedig ő újfent pont a romák megértő barátjaként keresi a társaságukat némi szavazat reményében a jövőre vonatkozóan.

 

Többen felvetették a törökszentmiklósi "Mi hazánk" párt roma családok felett való jogtalan neonáci felügyeletet gyakorolni kívánó esetről, hogy amiért ez ismét megtörténhetett, követelnünk kell Pintér Sándor azonnali lemondását.

 

Toroczkai/Tóth László, aki állítólag újságíró, a saját zavaros gondolatait is akadozó nyelvvel olvasta, a feszültség kitapintható volt a levegőben. Törökszentmiklós Jobbik párthoz tartozó polgármestere mélyen hallgatott az ügyben, hisz ő adott engedélyt a vonulásra, demonstrációra - bármire, amire csak kérték volna.

 

 

Markót Imre polgármester biztosan jól aludt azután is, amikor a romatelepről számtalan segélyhívást küldtek a rendőrségre, mert ismeretlen fekete terepjáró hajtott be a romák udvaraira többször is, ablakot törtek be, és láthatóan szervezett módon át akarták venni a felügyeletet a cigányok lakta telep felett.

 

A cigány gyerekeknek az óvodában elmondták a társaik, hogy a "szemüket leragasztva fogják levágni a lábukat", de az óvónők vagy más szülők nem látták okát, hogy foglalkozzanak a kérdéssel.

 

Toroczkai/Tóth, aki már büntetett múltja miatt sem lehetne normális körülmények között esélyes semmiféle közbiztonsági vagy netán nemzetbiztonsági frázisok puffogtatására, arról nem is beszélve, hogy ő vezényeljen egy zsoldosokból verbuvált fegyveres naci csoportot.

 

Ezt eddig elég jól demonstrálta a Jobbik párt és Vona, akinél kevés ember ismeri jobban Toroczkai/Tóth "magyar büszkeséget", mégsem magyar, hanem román feleséget választott. Vona, aki állítólag mélyen elítéli Toroczkai/Tóthot, egyetlen közlést, vagy tiltakozó felhívást nem tett a törökszentmiklósi eset miatt.

 

A legnagyobb kampány közepén is volt ideje több pártvezérnek szimpátiájáról biztosítani a helyieket sőt, leutaztak Törökszentmiklósra, de a DK-elnök Gyurcsány, aki a 2006-os események és több más "romaügyben", Toroczkai 2006-os tevékenysége ügyében kellene, hogy végre beszéljen - jó okkal hallgat(?)...

 

A Törökszentmiklósi ügy több mint neonácik v.s. romakérdés, ne hagyjátok, hogy elhallgassák, ne hagyjátok, hogy az igazi felelősök Toroczkait es társait, mint egy elszabadult "nemzetvédő" acsargó bulldogot bárkire ráuszíthassák.