Pedofilokhoz hasonlította a melegeket a Jobbik Csongrád megyei elnöke

Mint ismert, álarcos és anonim Fradi-szurkolók még aznap éjjel letépték és felgyújtották a fesztiválzászlót. Az önkormányzat épületére már másnap új zászló került ki és a rendőrség is gyorsan reagált, az egyik zászlóégetőt már letartóztatták.

 

Mint az ilyenkor általában lenni szokott, olyanok is megosztották véleményüket a történésekkel kapcsolatban, akiknek az egészhez elég kevés közük van. A portál egyik olvasója számolt be róla, hogy Tóth Péter, a Jobbik Csongrád megyei elnöke Facebook-posztban kelt ki a történtek miatt – s ne ma rongálást elítélendő. A bejegyzést azóta eltávolították, de a humenolnie.hu olvasójának köszönhetően meg tudták osztani a közvéleménnyel.

 

“Az agresszív LMBTQ-s nyomulást erővel lehet megállítani, mert a globális homoszexuális lobbi azt a társadalmi békét támadja, ami a többségi normákat veszélyezteti. Politikai szempontból is vállalhatatlan az erőszakos homo-propaganda támogatása, mert kik jönnek  utánuk, akik kérik majd az adott kerület vagy város támogatását: nekrofilok? zoofilok? pedofiilok? Kaleta Gáborok?…stb.” – írta bejegyzésében megyei Jobbik-elnök.