Papír Bambik jótékony célra

Tavaly nyáron kezdtek szervezni egy olyan jótékonysági rendezvényt, ami különféle művészeti irányokból merítve képes egy olyan közös célt támogatni, amivel hátrányos helyzetű fiataloknak tudunk segíteni.

 

A tíz felkért művész szinte mind más irányból jön, mely fontos része volt az elképzelésnek. Van közöttük graffitis, tetováló, festő, grafikus, ékszerész, fotográfus, divattervező, képregény-rajzoló egyaránt.

 

A rendezvény koncepciója, hogy vidám karneváli köntösbe öltöztessenek egy különböző zenei műfajokkal támogatott kiállítást, melynek műtárgyai még aznap este elkelnek az ott helyben szervezett nyitott aukción, valamint az ehhez kapcsolódó adománypultnál.

 

A nap teljes bevétele azon támogatandó alapítványokhoz jut, amelyek komoly problémákkal vagy sérülésekkel küzdő fiatalokkal foglalkoznak (Bátor Tábor), szívbetegek (A szívbeteg gyermekek védelmében alapítvány), daganattal küzdők (Együtt a daganatos gyermekekért alapítvány), szerhasználók (Kompánia Alter) vagy szellemi fogyatékkal élők (Lámpás 92’).

 

Az árverést a Seven Seconds In The Future és Barabás Lőrinc esti koncertjével zárják.