Oszter Sándor milliárdos vagyont hagyott hátra örökösére

Oszter Sándor még életében meghatározta, hogy unokája örökölje milliárdos vagyona nagy részét, és a börzsönyi temetéséről is rendelkezett. A színésznek ugyanis hatalmas vagyona volt, de ennek legnagyobb része nem készpénzben, hanem ingatlanban van.

 

A Blikk szerint a birtokához hatalmas erdő és tó tartozik, valamint 15 állásos istálló, sőt, egy fából készült templom is volt a nevén, nem beszélve a rengeteg antik műtárgyról és antik bútorról. Az általuk megkérdezett szakértő szerint pusztán az ingatlanok értéke elérheti a milliárdos összeget.

 

"Az ingatlan értéke mindig függ az állapottól és az elhelyezkedésétől is. Véleményem szerint a diósjenői vadászkastély legalább egymilliárdot ér, a balatoni ingatlan pedig minimum 50 millió" - idézi a lap a szakértőt.

 

"Nem tudtam jó apja lenni a lányomnak, mert szinte állandóan dolgoztam. Próbálom most ezt az unokámmal pótolni” – mesélte utolsó interjújában Oszter. Akkor azt is hozzátette, öröksége egyharmadát kapja lánya, Alexandra, a többit pedig unokája, Axelo Hunor.