Ordenáré szexbotrány a katasztrófavédelemnél is /Felnőtt tartalom!/

A szervezettől már kilépett fiatal lány - nevezzük B.-nek - története a naiv kislány esete - legalábbis a langlovagok.hu története szerint. Az igazgató felfigyelt rá, összejöttek, neki tetszett a dolog. A telefonjában "igibacsi”-ként volt elmentve a száma. Aztán B. megtudta, hogy rajta kívül még több más nő is van az ezredes életében, és esze ágában sincs elhagyni őket érte.

 

Egy rendvédelmi szerv felsővezetőjének azonban szolgálati telefonról mégsem a péniszéről küldött fotókkal, videókkal, vagy így kellene udvarolnia:

 

B. elmondása szerint munkaidőben rendszeres volt a tipi-tapi, obszcén igazgatói megnyilvánulás, egy alkalommal munkaidőben még szexszeltek is az egyik irodában. A kapcsolatnak végül tavaly októberben vetett véget a lány, majd felmondott. Utolsó munkanapján a kirendeltségvezető figyelmeztette, hogy jobban teszi, ha hallgat. 

 

A lány szeretné, ha mással ez nem történne meg, ezért a történtekről a főigazgatónak levelet írt. Tudomása szerint korábban Góra Zoltán látókörébe került az igazgató szexuális kicsapongása, de érdemi intézkedést nem tett, csak annyit mondott neki, hogy ne tartson szeretőt.

 

A cikk megjelenését követően sajtómegkeresésre az alábbi közleményt adta ki a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Kommunikációs Szolgálata.

 

                                             KÖZLEMÉNY

 

A katasztrófavédelem egyik megyei vezetőjének súlyosan etikátlan viselkedésével kapcsolatban a mai napon a sajtóban megjelent hírekre az alábbiakban reagál a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság:

 

Az ügyben érintett nő levelének kézhezvételét követően a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója haladéktalanul lépéseket tett. A mai napon megtörtént az érintett vezető személyi felelősségre vonása, aki a holnapi naptól nem tölt be vezetői pozíciót és távozik a katasztrófavédelemtől.

 

Budapest, 2018. január 3.

 

(kép: illusztráció)