Orbán Viktor egy sunyi g@ci: Trumppal akarta mószeroltatni a norvég civilalapot

A szerkesztőségünkénél szerencsésebb háttér-információs hálóval bíró Direkt36 portál úgy értesült az Orbán számára történelmi jelentőségű találkozóról most kiszivárgott kínos részletekről, hogy az amerikai elnök megalázóan leszerelte a sunyiskodó Orbánt, amikor utóbbi arra akarta befűzni a világhatalom vezetőjét, hogy legyen részese piti bosszújának.

 

A felvetésében minden benne van, amitől Orbán örökre kicsi marad, de tipikusan buheramagyar. Az információk alapján a tárgyalásuk „szűkkörű részén” hozakodott elő azzal a tervével, hogy az éppen alakulóban lévő amerikai-magyar-norvég fegyverüzlet apropóján rábírja Trumpot – ugyan már rugdalja meg kicsit a norvég civilalapot Norvégiára mért nyomásgyakorlással.

 

Azt próbálta – volna – elérni, hogy a magyar kormány befolyást szerezhessen a norvég alapon keresztül a független magyar civilszervezeteknek szánt 7 milliárdos támogatás elosztásában, bár ebbe már Lázár bicskája is beletört, amit azóta is köszörül a messzi hódmezővásárhelyi száműzetésében.

 

Mindezért ravasz sumákolással felajánlotta, hogy nem gördít akadályt a formálódó, több száz milliárdos fegyverüzlet útjába. Magyarán azt hitte magáról a felcsúti NB IV-es, hogy kicsit bezsarolja az Egyesült Államok elnökét, elvégre ki a fasza gyerek, hát persze hogy ő.

 

Nos, jelezték, hogy hol is van a helye a cserepad alján.  A portál információi szerint Trump először egy „Majd meglátjuk”-kal próbált udvariasan válaszolni, de aztán bizonyára még ő is felfogta, hogy egy aljas kis suttyó ezt nem fogja megérteni s egyértelművé tette az álláspontját, mondván: ő nagyon szereti Norvégiát.

 

Neki persze minden IQ-adottságával együtt is könnyű, mivel Orbán tőle el, de mihozzánk visszajött.

 

(forrás: szabadhir.hu)