Olyan nincs, hogy egy Demokrata egy Nácira szavazzon..!

Most ezt nem komolyan kérdezitek, ugye..? De, igen! Itt már a TE jövődről van szó, nem a miénkről!

 

Hetvenévesek. Egész életükben Demokraták voltak – tudod, az a bal-liberális-közép, amit ebben az országban plakátokon, ellenségként hirdetnek.

 

Ismérvük az, hogy nem lehetett őket soha megvenni. Sem nyugdíjemeléssel, sem utalványokkal, sem krumpliosztással, vagy járdafelújítással (még úgy sem, hogy én fizetésem nagyjából a háromszorosa az össz nyugdíjuknak). Mindig tudták, hogy nem arcra kell szavazni, hanem tettekre. És kettőezer-tizennyolcban felteszik nekem ezt a kérdést…. Komolyan mondom, hogy a szív megszakad.

 

A legdurvább bohózat, ami a magyarországi választások történelmében eddig előfordult.

 

Az országban csúcsra jár az összefogással, átszavazással, ehhez kapcsolódó interjúkkal, elemzésekkel kapcsolatos agybaj. Többek között Schilling, Alföldi, Hajós, Lovasi szólalt meg, erről szól az összes kibaszott hír, majd jönnek a kamu portálok a kamu közvélemény-kutatásokkal, mikbe totál beleáll a Közös Ország Mozgalom Gulyás Mártonnal az élen, és akkor megszületik a V18, meg Márki-Zay Péter, és az ő listája. Mindez úgy, hogy SENKI nem lát bele az ország NEGYVEN SZÁZALÉKÁNAK gondolataiba.

 

Olyan nincs, hogy egy Demokrata egy Nácira szavazzon!

 

A Progresszív Intézet felkérésére készült egy “térkép” arról, hogy milyen beállítottságú a világunk. Ők okosak voltak, mert nem kérdezték meg Józsibától, hogy: “Józsibá, maga jobbódali?” Ugyanis ebből a kérdésből ugyanúgy nem tudod meg, hogy Józsibá valóban jobboldali-e, mint ahogy azt sem tudod, milyen politikai nézettel bír együtt élni a nép, ha csak úgy rákérdezel direktben. Egyrészt, Józsibának fogalma sincs a jobboldali (ne nézz, neked sincs!) nézet definíciójáról, másrészt ezt képtelen elhelyezni objektív mód, a jelen világában.

 

A trükk az egészben annyi, hogy legyél annyira okos, hogy összehozz egy baromi sok kérdésből álló “tesztet”, ami hatására a válaszoló azt sem tudja eldönteni, merre van arccal előre, majd elkezd nem gondolkodni a válaszokon, s ezzel nem hamisítja meg a végeredményt.

 

Ilyen, és ehhez hasonló felmérések azóta milliószámra elérhetők a weben, és nagyjából mind ugyan azt a trendet mutatják. Ez akkor is hasonló eredményeket hozna, ha a Békemenet összes szereplőjén lefuttatnád, csak ne mutasd meg nekik, mert hazaárulást sikoltva felkötnének az első lámpavasra. Igen, az emberek ritkábban nyúlnak le a konzervativizmus árkaiba, és még ritkábban tartják jó ötletnek a jobboldali gazdaságpolitikát.

 

Erre azt akarják mondani nekem a “hozzáértők”, hogy lehajtott fejjel szavazzak a Jobbik képviselőjére, mert az összefogás… Anyád!

 

Ez nagyjából akkor sem történhetne meg, ha az én szavazatom hiányában Április 9-én Orbán Viktor részére befagyasztanák a Dunát, és királlyá koronáznák. Egy náci mindig az marad, bármilyenre is nyírja a szakállát. A Jobbik ötlete volt a nyugdíjpénztáram elsikálása, Paks 2, az alkotmány alaptörvényesítése, az iskolai rendszer, és eszközeinek központosítása, a Keleti nyitás, a szegregáció (amit azért direktbe már a FIDESZ sem mert megtenni), és amúgy jelentősen tudnak zsidózni, nomeg számukra ugyanúgy vagyok közellenség, mint a FIDESZ számára. Mindjárt a Vonára fogok szavazni, várj egy pillanatot, csak előbb előkeresem a Betyársereg tetkómat…

 

A legszebb az egészben Márki-Zay Péter által publikált 106 választókerületi esélyelemzés. Mondom, fingja nincs arról, hogy milyen szavazási potenciál van jelenleg az országban, mert a potenciál épp nem akarja elmondani senkinek, úgy meg nehéz elemezni, és e miatt sokan sírtak is 2002 tavaszán.

 

Figyelj, megpróbálom érthetően elemezni a sztorit:

 

Abban az esetben, ha a választásokon megjelenik a választópolgárok 70%-a, akkor lészen cca. 5 514 000 voks.

 

Ebből biztos FIDESZ szavazónak számoltam 1 950 000 megjelent (határon kívüliek nem játszanak, mert ők csak listára adhatnak szavazatot) elemet. Azért ennyi ez a szám, mert 2010 kivételével – mikor majd’ minden baloldali büntetni ment az urnákhoz – csökken a FIDESZ 2002-es szavazóinak száma, ahol ugyebár elvesztették a választást (70,5% / 73,5%-os megjelenési aránynál). Ha összevetem a FIDESZ balhéit a politikai térképen mutatott választói beállítottsággal, akkor a 2 200 000 emberből simán eltüntethetek 200 000 FIDESZ választót.

 

Most jön a Márki-Zay / V18 féle esélylatolgatás, amitől padlót fogsz:

 

Azt mondja, hogy a 106 választókerületből 55-ben Jobbik előny mutatkozik. Ez kérlek cca. 1 850 000 ember. Jobbikos ember, nem átszavazós ember. Ez amúgy annyit tesz, hogy az egyáltalában nem jobboldali beállítottságú Ungarische választó egyszer csak majd’ megduplázza a Jobbik 2014-es eredményét. Mert csak…

 

Az MSZP (ahhh….köpnöm kéne, de akkor nem lennék objektív) úgy, hogy nála van az ország leghitelesebbnek tartott (és az is!) miniszterelnök-jelöltje, alig éri el a 900 000 főt, ami azt mutatja, hogy a 2014-es, vér siralmas választási eredményből is bukni fog 400 000 választót.

 

Jah, de azért van még cca. 800 000 ember, kiken osztozik a DK, az LMP, és a függetlenek, a teljes ellenzéki szavazatok 12% / 7% / 4% arányában.

 

Ha valaki nekem azt meri mondani, hogy ez az összefogásos buli gondolatának elhintése nem egy fideszes zseni agyából pattant ki, akkor…

 

Ez apám csakis arra jó, hogy hülyét csináljanak már megint belőlünk. Úgy szeretném megkérni az ellenzék szócsöveit – jó, tudom, már késő! – , adjátok már meg a lehetőséget arra, hogy felnőtt ember lehessek, és arra voksoljak, akire akarok. És ha én nem akarok visszaléptetést, mert be akarom szavazni Kis Rozáliát függetlenként a parlamentbe, mert jó a segge, akkor mi van? Ki a fasz kérdezett meg erről? Mióta demokratikus egy választás, ha magát a választás lehetőségét elkezdi nekem irányítani egy…. akárki?

 

És én – bazdmeg – egy tudatos választópolgár vagyok, ki tudatában van annak, hogy nagyjából 14 éve nincs pártja, és aki heteket tud elbaszni azzal, hogy elemzéseket írjon jelen rendszerünkről! Hogyan hozhatjátok olyan helyzetbe a 70 éves szüleimet, hogy engem kérdezzenek meg arról, hogy kire szavazzanak, mert ők már nem értik ezt a ROHADT KUPLERÁJT, AMI EBBEN AZ ORSZÁGBAN VAN?! (de, értik, csak ez egy olyan szívszaggató, elmúlást idéző gondolat…)

 

Nyolcadikán elmegyek szavazni. Abban az esetben, ha a bulitok ellenére a FIDESZ mégis leváltódik, és marad ez a fejetlenség, akkor én leszek az első – basszátokmeg – aki bejelentkezik a Kubatovnál kukagyújtogatónak, meg vízágyúcélpontnak, és mindazok ellen fogok harcolni, kik egy mondatot is elköptek az összefogás érdekében.

 

rta: Zaphod - zzzzuuuppp.hu)