„Ő egy szörnyeteg..” – nyilatkozta Kevin Spacey-ről a testvére

A 61 éves Randy a The Sunnak adott interjút, amiben elmondta, hogy már várta a pillanatot, amikor kiderülnek a testvére mocskos titkai.

 

"Kevin már egészen kisfiúként a színészet felé fordult. Eldobta a Fowler nevet, és megalkotta magának Kevin Spacey figuráját, hogy elfedje a szörnyet. Ez segített neki elrejtőzni a démonai elől. Szenvedett a szexualitása miatt, mindig is tagadta, hogy meleg lenne. A színpadon másnak tetette magát, ez adott neki erőt, átalakította. Egy valóságos horror házban nőttünk fel. Az apám pálcával vert engem" - emlékezett vissza Randy, aki úgy véli, hogy testvére is hordozza apjuk elborult génjeit.

 

"A rajongói imádják azt a gonosz karaktert, akit játszik, de valójában ő tényleg ilyen. A színészet mögé bújt, ezzel fedte el, hogy valójában egy szörnyeteg. Régóta sejtettem, hogy van egy sötét oldala. Csak remélni tudom, hogy megkapja azt a segítséget, ami megakadályozza abban, hogy bárki másnak is ártson."

 

Spacey testvére elmondta, hogy nem egyszer fordult elő, hogy a színész olyan tettekkel dicsekedett a médiában, amit valójában nem is ő, hanem Randy követett el.

 

"Egyszer azt mondta, hogy eltörte egy tiszt lábát a katonai iskolában, de az én voltam. Máskor azzal jött, hogy leégetett egy épületet a házunk mögött, de ez is én voltam, amikor felgyújtottam a csirkeólt. Több darabot is átvett az életemből, hogy megalkosson egy figurát, akit a színház mentett meg."

 

(forrás: blikk)