Most aztán már elegem van a saját hazámból

A tájékozatlan nyugdíjasok millióit, akiket nagyon kevés, jó időben elhelyezett juttatással meg lehet vezetni. Olvasom, hogy Karas Mónika fizetése mintegy 4 millió Ft-ra növekedik, Schmidt Mária saját magának juttatott osztaléka is évről-évre nagyobb. Hogy a környező országoknak juttatott pénzek mintegy 70 milliárdot tesznek ki. De kapnak templomok is.

 

Mindenkinek osztogatnak, csak a magyar kórházaknak és nyugdíjasoknak nem.

 

Bocsánat, a nyugdíjasok kapnak évi 1-2 százalék emelést és "nyugdíjprémium"-ot, ami összegszerűen havi 1 gyógyszerre elég, na meg arra, hogy a fiatalokat felhergeljék. Mert a "prémium" szó nagyon jól hangzik, de ez nem milliókat jelent, amit maguknak osztogatnak.

 

Az is milyen dolog, hogy idegen országok állampolgárai szavaznak, hogy ki legyen a miniszterelnökünk, persze nem kis pénzért. A kórházak olyan állapotban vannak, hogy ámul rajta a világ, de a kormány szerint minden rendben van. Nekem is kórházba kellene menni, de rettegek a fertőzéstől, az emberhiánytól.

 

Mert a stadionok és magánrendelések (amire a legtöbb embernek nincs pénze) fontosabbak és egyáltalán minden fontosabb mint a kórházak. Szeretnék látni egy kimutatást, hogy ez miatt hány ember halt meg, Mert ebben az esetben Orbán és kormánya tömeggyilkos.

 

(fb)