Mindenki álma és rémálma egyszerre: az első randi!

Mivel akár hetek is eltelhetnek az első személyes találkozó létrejöttéig, addigra már annyi mindent tudsz a másikról, miközben élőben még nem is láttad, hogy nehéz lesz a két pólust egymáshoz közelíteni. Éppen ezért javasolják a CUPYDO Társkereső platformjának üzemeltetői is, hogy ha úgy érzed, kíváncsi vagy valakire személyesen is, akkor mihamarabb üssétek nyélbe a találkozót. Jellemző ugyanis, hogy minél tovább húzod az első randit, annál kisebb lesz az esélye annak, hogy egyáltalán megvalósul valaha. Ám akkor sem könnyebb a helyzet, ha létrejön a légyott, hiszen arra fel is kell készülni!

 

Csak lazán!

 

Ha már huzamosabb ideje vagy pár nélkül, akkor talán te magad is hajlamosabb vagy arra, hogy egy jónak induló randiba egyből többet beleláss. Azonban óva intünk attól, hogy hiú ábrándokba ringasd magad akár csak egy-két órára is.

 

Ne álmodd meg az esküvőtök helyszínét, ne találd ki a közös gyermekeitek nevét, egyszerűen csak add magad, add át magad a pillanatnak, élvezd a közös élményeket!

 

Ugyanilyen fontos az is, hogy ne csak te beszélj, hagyd a másik felet is érvényesülni, illetve ha jót akarsz magatoknak, akkor a kényes témákkal sem hozakodsz elő! Ne vájkálj más privát szférájában, hiszen te sem szeretnéd átélni ugyanezt.

 

Gondolj a technikai tényezőkre is!

 

A randi előtt mindenki azzal van elfoglalva, hogy a legjobb oldalát mutassa majd meg, így könnyen meglehet, hogy te magad is megfeledkezel olyan praktikus dolgokról, amelyek alapvetően kézenfekvőek lennének, de a randi izgalma feledteti veled, és ez könnyen kellemetlenségeket szül.

 

Ilyen többek között a kényelmes viselet! Persze fontos, hogy ápolt légy, és jól fess, de ha feszengsz egy-egy szűk vagy rosszul szabott ruhában, az az egész találkozóra rányomja a bélyegét.

 

Hasonlóan lényeges szempont a megfelelő étel kiválasztása, hiszen az első randin senki sem szeretné az ujjairól lecuppogni a mustárt vagy a ketchupot. 

 

Légy őszinte!

 

Persze csábító dolog nagyot mondani, egy kicsit eltúlozni a szerepünket a munkahelyünkön vagy a baráti társaságban, hiszen nyilvánvalóan mindenki a legjobb színben szeretné feltüntetni saját magát. Ez azonban nagyon sikamlós terep, mert könnyen átcsaphat abba, hogy valótlanságokat állítasz, amik – főleg, ha együtt maradtok – előbb vagy utóbb minden bizonnyal kiderülnek.

 

Maradj tehát a valóság talaján: ne túlozz, ne ábrándozz, és őszintén mondd el a randi végén, hogy jól érezted-e magad, és örülnél-e egy újabb találkának!