Minden, amit a Szülinapi Újságról érdemes tudni

Pontosan mi ez az ajándék?

 

A Szülinapi Újság egy kiválasztott dátumon kiadott napilapokból készült replika. A legérdekesebb híreket tartalmazza, amiket aznap kiadtak. Emellett címlapon hozza le a fő szenzációt, vagyis, hogy megszületett az a személy, akinek az újságot szánjuk. Egy csecsemőkori fotó vagy egy korabeli grafika lesz az illusztráció, attól függően, hogy aki vásárolja, tud-e eredeti képet csatolni a cikkhez az ünnepeltről.

 

A rendelés folyamán kiválaszthatjuk, hogy hány egyedi képet és cikket szeretnénk az újságba, ezekre mind rá is kérdez az oldal.

 

Mivel ez egy adott dátumról szól, így az esetek jelentős részében egy adott napról származik az összes cikk és újság. Ez persze nem törvényszerű, mert vannak olyan helyzetek, hogy nem került nyomtatásra elegendő sajtóanyag, ezért ilyenkor a környező napok újságaiból szedik össze az anyagot.

 

Alapvetően több újságból is készület a Szülinapi Újság. Ez általában annak a függvénye, hogy milyen állapotban maradtak fenn az aznapi újságok, hányféle lapot adtak ki, amiket fel lehet használni a készítéskor. Amennyiben kevés az archivált anyag, úgy általában több újság is felhasználásra kerül azért, hogy meglegyen a Szülinapi Újsághoz szükséges oldalszám.

 

Amennyiben nem rendelkezünk csecsemőkori képpel a ünnepeltről, akkor sincs semmi gond, hiszen néhány kedves korabeli grafika a rendelkezésünkre áll, amiből választhatunk.

 

Hogyan történik a megrendelés és a termék átvétele?

 

Maga a rendelés egyszerű, de ettől függetlenül ne kapkodjuk el, hiszen mindenki azt szeretné, hogy tökéletes legyen a végeredmény. A megrendelt termék általában 1 munkanap alatt el is készül, amennyiben azt 16 óráig leadjuk, akkor másnap 14 órától át is vehetjük. Persze ha SOS kell a Szülinapi Újság, annak sincsen akadálya, hiszen ha az SOS szolgáltatást választjuk, akkor néhány óra múlva át is vehetjük Budapesten, a IX. kerületben.

 

Természetesen a személyes átvételen túl lehetőség van postáztatni is az ajándékot, ami plusz 1 napot vesz igénybe. Emellett lehetőségünk van postáztatni egyből az ünnepeltnek, bár ebben az esetben csak a bankkártyás vagy banki átutalásos fizetést vehetjük igénybe. Ha nem ez az opció a vonzó, akkor pedig akár utánvéttel is fizethetjük a postásnak is.

 

(x)