Migránsnak hitték a Loch Ness-i szörnyet

Beszámolójuk szerint az illegális bevándorlók nem dolgoztak, miközben elvették a munkát és drága okostelefonjaikkal robbantani készülhettek. Egy szemfüles honfitársunknak sikerült szelfit is készítenie a szörny 12 feleségével, amint azok csadorban és burkában kidugták a fejüket a tó tajtékos hullámai közül. A szemtanúk közül többen hallani vélték, hogy a szörny Allahu akbar bugyborékolással merült többször is alá.

 

A magyar külügyminisztérium is megszólalt az ügyben, közleményükben azt írják: „Soros”.

 

A skót hatóságok vizsgálatot rendeltek el és végül megnyugtató eredményre jutottak: megállapították, hogy nem migránsok voltak a tóban, hanem szerencsére csak egy szörny. A félreértést az okozhatta, hogy a tó vizéből felbukkanó teremtmény fejét iszap borította, amit egyes résztvevők burkával tévesztettek össze.

 

A magyar kormány ennek ellenére kitart mellette, hogy a tóban migránsok voltak és nem egy szörny. A külügyminiszter a kormányinfón hangsúlyozta, sem öltönyös brüsszeliták, sem szoknyás skótok nem szabhatják meg a magyaroknak, hogy kit tekintsenek vagy ne tekintsenek migránsnak. A magyar kormány kész megvédeni Skóciát akár Skóciától is. A tegnap beterjesztett Loch Soros törvény részeként vállalják a tó feltöltését homokkal és 12 keresztény templom megépítését, amit a skót víz alá építünk a magyar adófizetők ajándékaként.

 

Közleményükben azt írják: „Soros György érdekében állhat, hogy a Loch Ness-i tóba illegális bevándorlókat telepítsen. Nem zárható ki ugyanis, hogy skót civil szervezeteken keresztül a nyílt vízi társulások megvalósításával kísérletezik. Nemzetbiztonsági szakértők szerint Soros leleplezett mesterkedése azért is jelent veszélyt, mert a kétéltű migránsok elterjedésével már a tenger sem képezne természetes akadályt az Európa felé tartó afrikai és ázsiai embertömegekkel szemben.”

 

(forrás: kozpontiujsag.hu)