Mellár Tamás megmenti az elárult Párbeszéd frakciót

Hogy mi állhat Bősz kilépése mögött, arról több találgatás volt, de valószínűleg egy titkos, de nem betartott paktum állhat a háttérben – véli a 24.hu.

 

Mellár Tamás, a Pécsről függetlenként bejutó képviselő a Facebookon szombaton bejelentette, hogy belép a Párbeszéd frakciójába, amely így újra kiegészül a minimálisan szükséges ötödik fővel. Mellár azt írja:

 

"A mai napon úgy döntöttem, hogy belépek a Párbeszéd párt parlamenti frakciójába. Teszem ezt azért, mert nem nézhetem tétlenül, hogy az ellenzék egyetlen összefogási kísérlete is meghiúsuljon. Egyesek felelőtlen döntése miatt olyan helyzet alakult ki, amelyben nem maradhatok passzív, hanem tevőlegesen segítenem kell az ellenzéki pártok együttműködését”.

 

Mellár azt is írja, hogy Karácsony Gergely politikai nézeteivel egyetért, ezért is vállalt szerepet az ő miniszterelnök-jelöltségét segítő tanácsadó testületben és az általa összeállított árnyékkormányban még a választási kampány alatt. "Ezekről a szerepvállalásaimról a választói körömbe tartozó szavazópolgárokat is tájékoztattam" – számolt be az Index.

 

(kép: 24.hu – Bősz Anett, mögötte Mellár Tamás)