Megvették az ellenzéket..?; - Megszavazták az önfizetésemelést

Ez lett volna az n+1-edik alkalom, amikor fel kellett volna állniuk, és vissza kellett volna adniuk a mandátumukat. Értem én, hogy választópolgárok választották meg őket, hogy képviseljék őket, megbízást teljesítenek, amit nem mondhatnak fel csak úgy.

 

DE: ha valaki zsarolható, fenyegethető, akkor, mint a mai eset mutatja, képtelen ellátni bárkinek a képviseletét, hiszen akkor nem szabad akaratából dönt.

 

Még Pulai András, a Publicus vezetője is megvédte őket (ahogy egyébként is mindig az MSZP nótáját fújja), de ő ezt a zsarolás-dolgot is felhozta a védelmükben. Szerencsétlen, észre se vette, hogy a zsarolás említésével egyben kimondta, hogy semmi keresnivalójuk a parlamentben. Általában, zsarolható rendőrnek, papnak, kémnek, bírónak, képviselőnek meg végképp semmi helye a pályáján.

 

És akkor éppen az a becsapása a választóknak, ha ennek ellenére úgy csinál, mintha képviseletet látna el. Kedves parlamenti ellenzék, akár sajnálhatnálak is, hogy csúnyán megzsaroltak, de ettől függetlenül halkan szólok: Húzzatok onnan a francba.