Megmenekült Magyarország – Mándoki Lacika újraírta Európát

Azóta sok migráns lefolyt a kerítésen és ma már nem szeretjük a vén boszorkányt, de az már mégis hogyan venné ki magát, ha Varga, a Miklós írná újra, hogy „de értsd meg, már nem szeretem őt, a vén kurvát, a szipirtyót...” stb-stb.

 

Pláne, hogy a szabadság-egyenlőség-testvérisdég megtestesítője Marie-Franciaország is a – csahos Bayer szép szavaival élve - a vén „bigott ballibsi kommunista” Heller Ágnest hívta meg pár napja Schmidt Mária helyett, pedig Schmidt Mária sokkal mélyebben beágyazódott a diktatúrákat döntő Dózsa Lászlóba, mint a királyokat elsöprő Franciaország jelen vezetője, valami Macron, aki ráadásul az uniós választások után makacsul ragaszkodik ahhoz, hogy Orbán, a királyt kidobják a Néppártból.

 

Pont mint XIV. Lajost Versailles-ból, amint macskát sz@rni.

 

Most tehát Varga, a Miklós helyett Leslie, a Mándoki újraírta Európát, egyelőre csak dalban, bár ezt sem biztos, hogy nagyon kellett volna, de méltó csapást mért a nyavalyás unióra, ahonnan 1-2 milliárd az ő hősiesen a 70-es években – önvallomása szerint - kommunisták elől menekített zsebeibe is pottyant. Érdekes, hogy a dicső Orbán-rendszerbe sincs kedve visszaemigrálni, vajon miért, ja persze, helyben bomlasztja a kapitalistákat, mint a hazai MSZMP-tagok az elnyomó kommunista rendszert – anno.

 

„Illegális bevándorló voltam, tudom, milyen volt a vasfüggöny másik oldalán élni. Harminc évvel ezelőtt hihetetlen boldogság volt a berlini fal leomlása, Németország és Európa egyesülése. Újra hidakat kell építenünk. Beszélnünk kell arról, ami összeköt” – nyilatkozta a mesterműről Mandoki a német Bild lapnak. Ravasz – úgy bomlaszt, hogy előtte nyal egyet...

 

Az invencióban és eredeti kreativitásban természetesen cseppet sem híján lévő Mándoki Lacika régi-új opuszát s a ráhúzott úgynevezett mozgóképes promóciót CSAK ERŐS IDEGZETŰ NÉZŐ-OLVASÓ-HALLGATÓKNAK ajánljuk.

 

 

Mi szóltunk előre...

 

(forrás: szabadhir.hu)