Megjelent az új ingyenes vidéki kormánypropaganda hetilap - főként az ellenzéki vezetésű településeket célozzák

 

Az ingyenes hetilapot több százezres példányszámban fogják szórni az ország több ellenzéki vezetésű városában. Az első szám borítóján az egykori miniszterelnököt és az ellenzéket hibáztatják a koronavírus kapcsán halálesetek bekövetkeztével.

 

A lapcsaládot az ellenzéki vezetés alá került vidéki városokba szánják, de újdonság, hogy lesz egy józsefvárosi kiadványa is.

 

Szekszárdon, Pécsett és Miskolcon már meg is jelent az első szám. A lap három részre van tagolva: egyharmad rész helyi, Fidesz-barát, az ellenzéket támadó tartalomból, egyharmad a kormánypárti kötődésű Mediaworks központi szerkesztőségében gyártott bulvárból, míg a fennmaradó rész hirdetésekből áll.

 

A City7 központi szerkesztőségének vezetését a media1.hu információi alapján arra a Pósa Árpádra bízták, aki 2017-ben a Fejér Megyei Hírlap vezetését vette át az ominózus meghekkelt Orbán-interjút követően, majd a Hír TV Online-nál és a Délmagyarnál dolgozott, egy éve pedig a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyetteseként tette le névjegyét.

 

A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozó Mediaworks Hungary-val függ össze az a hírünk is, hogy kiderült, megszüntették a Manager Magazin című lapot. Ez utóbbi 2003-tól volt a magyar sajtópiacon.