Lendvai Ildikó leleplezte Orbán titkolt „kémközpontját”

„Éééérdekes… Mármint nem az lesz érdekes az új kormányban, hogy mostantól 3 miniszterelnökhelyettes is van. Hogy is képzelhettük, hogy kettő elég egy ekkora kapacitású kormányfő helyettesítésére!
 
Még az sem hozott izgalomba, hogy lesz egy külön Miniszterelnöki Kormányiroda közvetlenül Orbán keze alatt, vagyis egy “szuperkormány” a tárcák felett. Ezen izgassák magukat a lefokozott miniszterek.
 
Az viszont felkeltette az érdeklődésemet, hogy ebben a Kormányirodában működik majd egy új ’Egységes Hírszerzési Központ’. Függetlenül az erre hivatott nemzetbiztonsági szervektől, a miniszterelnöknek lesz egy külön kémközpontja.
 
Kisvasútja már van, katonái is, csak nem ólomból. Külön kis hadserege, testőrsége nemhogy neki, de Ádernek és Kövérnek is van, mert egymáséiban nem bíztak, amit megértek.
 
Most hírszerzői is lesznek, bár ő maga nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon. Arra azért kíváncsi volnék, hol kutakodnak majd a különbejáratú miniszterelnöki kémek? Más országokban? Közülük számosan hivatalosan szövetségeseink.
 
Vagy magyar állampolgárok után? És kinek az engedélye kell hozzá? Vagy éppen a munka- és párttársak sakkban tartására hivatottak?
 
Izgalmas feladat. Esetleg jelentkezhetnék, bár nem vagyok egy Mata Hari. Viszont nem mondtam még? A nevem Bond. James Bond.”