Lejárt a határidő – elválik a Dzsudzsák a „májtól”

"Számomra nem a képességei jelentik a kérdőjelet./.../ De ha nem edz és nem játszik rendszeresen, hogyan tudna a finnek ellen pályára lépni? - nyilatkozta bő két hete a DIGI Sport híradójának Marco Rossi arról, hogy mi lesz Dzsudzsák Balázs válogatott szereplésével, amennyiben a játékos nem talál magának időben csapatot.

 

A Rossi által említett határidő pedig a hét elején lejárt, és Dzsudzsáknak továbbra sincs csapata. A Sport24 megkereste a futballista menedzsmentjét, amelytől azt a választ kaptuk, hogy addig nem kívánnak nyilatkozni, amíg ügyfelüknek nem találnak új klubot. Dzsudzsák képviselői annyit azonban elárultak, hogy nem szorítja őket az idő, hiszen a legjobb megoldást akarják megtalálni.

 

Ha Marco Rossi tartja szavát, a válogatott a legközelebbi mérkőzésén Dzsudzsák Balázs nélkül lép pályára, amit, valljunk be őszintén, igen nehéz lenne elképzelni. Ami azonban biztos, hogy a magyar labdarúgó-válogatott következő mérkőzése – Dzsudzsákkal vagy nélküle – szeptember 8-án lesz Finnország ellen az idén rajtoló Nemzetek Ligájában.