Kovács Kokó István külföldre költözött és nem Azerbajdzsánba

Kovács István ökölvívó 1996-ban szerzett aranyérmet az atlantai olimpián, és rajongói azóta is figyelemmel követik pályáját-életét. A Kokó becenéven is ismert sportolónak első házasságából két fia született, de annak a kapcsolatnak 2016-ban vége szakadt, és az olimpiai bajnok új kapcsolatot kezdett.

 

A Bors című lap írja, hogy Kovács István és párja, Katalin, valamint négy éves kisfiuk, Zalán idén márciusban Svájcba költözött. Sőt, a sportoló egy nagy bejelentést tett a napokban az Instagramon: szerelmével újra babát várnak. Már azt is lehet tudni, hogy az 51 éves olimpikonnak negyedszerre is kisfia fog születni, és a baba érkezésének várható időpontját is elmondta újságírói kérdésre.

 

„Február vége, március eleje a dátum. Annyit tudunk, hogy fiúcska érkezik! A kicsi a negyedik gyermekem. A két nagy, akik az első házasságomban születtek, otthon maradtak Magyarországon. Zalán, aki már négy éves, nagyon élvezi az életet, és képzeljék el, itt már iskolába jár” – többek között ezt nyilatkozta Kovács István, aki négy éves kisfiával közös videót is megosztott az Instagramon.