Kötéllel fenyegették a szókimondó MSZP-alelnököt – a párt feljelentést tesz

Egy szekszárdi férfi azt üzente az MSZP-s politikusnak, hogy „te kádárista vörös patkány, a bolsevista okádék ronggyal, ami mindig rajtad van, kötnélek fel!”

 

Komjáthi az EP-választási kampányban a párt kampánybuszával járta az országot, és ő volt az is, aki a rabszolgatörvény-ellenes szakszervezeti tüntetésen a színpadról a Parlament elé hívta a tüntetőket.

 

Az alelnök a múlt héten azzal verte ki a biztosítékot, hogy egy rögtönzött sajtótájékoztatón türelmét vesztve indulatosan nyers szavakkal kísérve kelt ki a PestiSrácok provokatív kérdéseire válaszul.

 

Ujhelyi István szerint az üzenetet egy szekszárdi férfi küldte, aki a nyilvános profilja szerint meglehetősen kedveli a „náci katonai hadműveleteket”. Az MSZP európai parlamenti listavezetője az egyre gyakoribb hasonló fenyegetéseket a Fidesz gyűlöletkampányának tulajdonítja, amely szerinte kettéosztotta az országot. A párt szimpatizánsait a történtek ellenére mérsékletre intette, mondván: ne legyenek olyanok, mint a kormányoldal, békésen és okosan döntsenek egy másik politika mellett.

 

(forrás: szabadhir.hu)