Kö(s)zpénzen kampányol a Fidesznek és migránsozik Újpest polgármestere

S teszi mindezt nem mellesleg nem túl törvényesen s az interjúját követő pár oldalon belül főnöke,  Lázár János után szabadon a bécsi piacon készült, kizárólag „migránsozós” fotókkal is illusztrálta mondandóját. Amit nem egy fideszes propagandakiadványban helyezett el, hanem egy önkormányzati lapban.

 

Minden különösebb kommentár nélkül idéznénk Wintermantel egészen kirívóan botrányos polgármesteri interjújából.

 

„Az idei választásnak rendkívüli tétje van. Ez abból is látszik, hogy külső erők és szereplők nyíltan, bevallottan beavatkoznak a magyar választásokba és ennek érdekében hatalmas pénzeket mozgatnak meg. Vagyis idegenek akarják helyettünk eldönteni a jövőnket. Úgy gondolom, ez ellen minden jóérzésű magyar embernek össze kell fogni.”


 

„A mostani választás tétje az, hogy Magyarország megmarad-e magyar országnak, Újpest megmaradhat-e a mi városunknak, vagy esetleg néhány év múlva már totális káoszban és arab feliratok közt kell élnünk.”

 

„Lesz egy a magyar érdekeket képviselő jelölt és lesz egy nem magyar érdeket képviselő, migránspárti jelölt./.../ Ha a migránspártiak győznek, akár már a nyáron megkezdődhet a migránsok beáramlása, betelepítése.”

 

„Ha Magyarország megnyílik az illegális bevándorlók számára, abból Újpest sem fog kimaradni. Újpest határaihoz nyilván nem építhetünk kerítést./.../ Aki nem járt mostanában Bécsben, Münchenben, Berlinben, Rómában, vagy más nyugat-európai nagyvárosban, nem tudja elképzelni, hogy mi van ott. Azok már nem európai városok.”