Kommunista államosítás dübörög maffiamódszerekkel – figyelmeztet Hadházy

Orbánék ugyanis működő magyar középvállalkozások tulajdonosait kényszerítik potom pénzért a cégeik eladására, úgy, hogy azoknak eredetileg eszük ágában sem lenne ez. Ezeknél a cégvezetőknél egyszer csak megjelenik két jól öltözött fiatalember azzal, hogy úgy hallották, eladó a cég. Ők pedig adnának erre egy ajánlatot. Miután természetesen elküldi őket a tulajdonos a francba, rövidesen megint látogatókat kap, de akkor már a NAV-tól. A fideszesek nem akarják ugyanis az összes lopott pénzt külföldön elfektetni, hanem zsarolással, jóval áron alul vásárolnak meg cégeket, ezzel gyakorlatilag tisztára mosva dolgoztatva a lopott pénzt.(...)

 

 

Az elmúlt két évben engem is megkeresett három olyan vállalkozó, akit egyértelműen megzsaroltak, hogy adja el a jól menő cégét. Mindhárom története kísértetiesen hasonló volt. A jelenség minden jel szerint egyre gyakoribb, de nagyon alattomos, mert viszonylag könnyű egyszerre titokban , mégis nyíltan csinálni. Közzétehető bizonyítékom nekem sincsen rá. Mindhárom vállalkozó ugyanis az utolsó pillanatban meghátrált: inkább eladta a cégét áron alul, mintsem a nyilvánosságot választva tovább harcoljon, kockáztatva így akár nagyon sok mindent.

 

Ennek ellenére mégis kiteszem ezt a posztot. Egyrészt „hallomásból” egyre feltűnőbb jelenségnek tűnik ez, sokan azt is tudni vélik, hogy egymilliárd forint a határ: azok a cégek veszélyeztetettek, amelyek bevétele egymilliárd felett van.

 

De leginkább azért írom ezt a posztot, hogy üzenjek azoknak a cégvezetőknek, akiket már megkerestek a Fidesz emberei, vagy azoknak, akiket meg fognak keresni. A nagyon magabiztos cégtulajdonos urak legyenek benne biztosak, hogy nincs olyan, hogy védett személy. Bármelyikük sorra kerülhet és CSAK egyetlen dolgot tehetnek: a nyilvánossághoz fordulnak. Máshogy egyszerűen NEM győzhetnek. Dokumentáljanak mindent attól kezdve, hogy a fideszes szépfiúk először megjelennek az irodájukban. Akkor is, ha zsarolhatók valamivel. Sőt, leginkább akkor – zárja bejegyzését Hadházy Ákos.