Ki is valójában Kiss Henriett?

Az eszmélés

 

Henriett Egerben született, és az élete folyamán komoly szerepet kapott a sport szeretete. Versenyszerűen teniszezett, úszott, vízilabdázott, aminek köszönhetően a kitartás és a segítség az életének fontos része lett. Később a bankszektorban kezdett dolgozni, mint gazdasági szakértő, ami nagyban meghatározta és elindította a karrierjét.

 

Ebből a komfortzónából egy műtét billentette ki, ami gyökeres változást hozott az életében. Rávilágított, hogy az élet milyen mulandó, és kell, hogy a munkán kívül egyéb értelme is legyen. Ennek köszönhetően határozta el, hogy elindul az önismeret útján. Alapvetően a gyógyulás érdekében minden opcióra nyitott volt, valamint nagyon fontosnak tartotta, hogy rájöjjön arra, hogy mi okozhatta a betegségét, természetesen nem materiális szinten.

 

Így került kapcsolatba számos lehetőséggel, melyek mindegyike nyitott benne egy kaput és segítette azzá, aki most. Amikkel foglalkozott a gyógyulás érdekében:


- pszichológia,

- asztrológia/asztrozófia,

- gyógytorna,

- jóga,

- coaching,

- a ThetaHealing® technika,

- Points Of You™ módszere,

- valamint a Reconnective Healing® – Kapcsolatteremtő Gyógyítás.

 

Segítő kéz a bajban

 

11 év alatt fontos és hosszú utat járt be a fentiek segítségével, így lehet az, hogy ma már ő segít azoknak az embereknek, akik hozzá fordulnak, mert elakadtak az életük útján. 

 

Ezt főleg az alábbi technikák segítségével teszi, bár van egy szintén lényeges, emberi tényező, ami minden esetben létfontosságú a megoldáshoz. Ez pedig azt jelenti, hogy csak olyan embereknek képes segíteni, akik nem tőle várják, hogy járja be az útjukat és adjon jó választ, azaz oldaja meg helyettük a problémát, hanem igenis mernek tenni azért, hogy elinduljon a változás.

 

Módszerek, amivel hozzá tud járulni a sikerhez:


- ThetaHealing®

- Points Of You™

- Coaching Terápia

- Élet Mentor Program, ami a legújabb szolgáltatása

- Végül pedig a Reconnective Healing®, ami maga a Kapcsolatteremtő gyógyítás.

 

Éppen ezért, ha úgy érzi, hogy van elég elhatározás Önben, hogy változtat az életén, és nem fél tenni érte, ha rendelkezik elég hittel, kitartással, és nem torpan meg az akadályok előtt, akkor biztosan sikeres lesz a vállalkozás. Aki úgy érzi, hogy ez menni fog, ne habozzon, merjen változtatni!

 

(x)