Jávor Benedek: az üvegvisszaváltási akció úgy vicc, ahogy van

Még decemberben szembesítettem vele, hogy kampányvideójának állításaival szemben a gyakorlatban januárban nem indul a rendszer, az üzletláncok kötelezése az automaták kihelyezésére nem nagyon szolgált mást, mint hogy ő forgathasson előttük, mivel a gyártóknak nyárig nem kell forgalomba hozniuk a visszaváltható palackokat.

 

Kinek lesz igaza? A kormányszóvivőnek, aki szerint januártól működik a rendszer, vagy nekem, aki szerint csak a szokásos kormányzati propagandabénázás zajlik? Eltelt egy hónap, van már tapasztalatunk, hogy választ adjunk! Sőt, fogadást is ajánlottam, ennek határidejéig viszont még hátra van két hónap!

 

A versenykommentátorok szerint a kormányszóvivő és a visszaváltási rendszer döbbenetesen pocsék rajt után egyre rosszabbul teljesít.

 

 

Kár, hogy a kormány teljes alkalmatlanságát bárminek a működtetésére a hazai hulladékgazdálkodás (vasúti közlekedés, egészségügy, oktatás, környezetvédelem, külpolitika, stb.) sínyli meg – írta közösségi oldalán Jávor Benedek, Budapest brüsszeli képviselője.