Ismét Karácsonyt gyepálja a DK

Több mint sportszerűtlennek tűnik a Demokratikus Koalíció cseppet sem palástolt agresszivitása, amivel igyekszik ellehetetleníteni a jelöltjük, Kálmán Olga elvi társát, Karácsony Gergelyt. Legutóbbi közleményükben ugyanis úgy támadják az MSZP-Párbeszéd jelöltjét, mintha nem is Tarlós lenne a legyőzendő ellenfél, hanem Zugló jelenlegi s nem fideszes polgármestere.

 

Mint írják: „Karácsony Gergely egy nyilatkozata alapján azt tervezi, hogy elveszi a budapestiek lakásuk, házuk előtt való ingyenes parkolását. Ez rossz javaslat. Budapest nem úgy épült az elmúlt évszázadokban, hogy valamennyi lakásra, házra elegendő parkolóhely jutna. Elismerjük, hogy ez sok gondot okoz a fővárosi közlekedésben, de ennek árát nem lehet kifizettetni a budapestiekkel. A javaslat szakmailag vitatható, elképesztő, emberi feszültségeket szül: a fővárosiak joggal fogják úgy érezni, hogy indokolatlanul teszik nehezebbé az életüket”.

 

Deklarációjukat olvasva nehéz eldönteni, hogy a Gyurcsány Ferenc kalapjából hirtelen előhúzott Kálmán Olgával amúgy is meghekkelt Karácsonyt miért kell vesén rúgni.

 

Pláne, ha mindezt önnön ambíciójuk előtérbe nyomásával motiválják, miután álláspontjuk szerint „Budapestnek olyan vezetésre van szüksége, amelyik érti, hogy Tarlós István után a városnak nem kevesebb, hanem több lehetőséget kell kapnia egy normális élet megteremtésére. Azt kérjük Karácsony Gergelytől, hogy lehetetlen javaslatától álljon el és azt vonja vissza.”

 

Na de elvtársak, az ellenfél – egyelőre - odaát van...

 

(forrás: szabadhir.hu)