Idei kedvenc táskád a Living Coral színben pompázik

A Pantone az a cég, amely minden decemberben kijelöli a következő év hivatalos színárnyalatát, és ezt a választást a divatszakma és minden más iparág is tudomásul veszi és alkalmazza. Azaz az adott évben mindig a Pantone-nak köszönhetjük, ha azt vesszük észre, hogy egy bizonyos szín uralja a kirakatokat, a sminket, a lakberendezést, az autók színét, de még a falfestéket is. Ezért történhetett meg 2018-ban, hogy hirtelen mindent elözönlött a lila szín. 2018-ban az Ultra Violet volt az év színe. Ezt váltja fel most a Living Coral narancssárga árnyalata.

 

A Living Coral egy élénk nyári szín, amely egész évben vidámsággal árasztja el a környezetét. Fiatalos lendület jellemzi, amely mindenkit aktivitásra sarkall. Nézzünk egy-két korallszínű női táskát, amellyel biztosan trendik lehetünk 2019-ben.

 

Legyen bármilyen stílus, méret, anyag vagy minőség és árkategória, amelyet kedvelünk, korall színben biztosan találunk magunknak egy tökéletes darabot a 2019-es táskakínálatban.

 

A korall narancssárgája egy olyan szín, amellyel óvatosan kell bánni. Nem mindegy, mivel párosítjuk, milyen színnel hordjuk együtt. A narancs komplementer színe a kék. A kék az a szín, amely a színkörön a narancssárgával szemben helyezkedik el. A komplementer színek harmonikusan felerősítik és kiemelik egymást. Azaz pazarul mutatnak együtt. Ebből kifolyólag minden kék farmer csodás kiegészítője lehet egy korallszínű táska.

 

A közelgő nyár miatt mindenki előveszi a nyári hőségben elviselhetőbb világos, pasztell árnyalatú ruhadarabjait. Ezek pár hét alatt gyorsan unalmassá válhatnak. Ne várjuk meg, hanem dobjuk fel a sápadt öltözékünket egy élénk színű táskával, például egy korallnarancs retiküllel.

 

Jolly Joker megoldás bármely szín számára, ha a fehérrel párosítják. A fehér mindenhez megy. Könnyed eleganciát és légies megjelenést kölcsönöz minden viselőjének. A közelgő nyár kitűnő alkalom arra, hogy kiélvezzük kedvenc fehér nyári ruháink, szoknyáink, felsőink mellé kiegészítőként a korallnarancs táskát.

 

Trend a Colour Blocking, azaz a teljesen elütő színek kombinálása egymással. Ez a narancssárga esetében a pinket és a sárgát jelenti. Ízlés kérdése, de aki divatos akar lenni, az bátran bevállalhatja ezeket a kombinációkat is.

 

Az utóbbi pár év slágere a hatalmas zöld levélminta, amely önmagában is feltűnő, de naranccsal párosítva egyenesen szemet vakító párosítás.