Honnan merítsünk ötletet egyedi telefontokhoz?

Ismeretség híján elég nehéz dolgunk van egy ilyen esetben. Hiszen akit ismerünk, annak bármikor, bármilyen tokot tudnánk tervezni, de ha ennek az ismeretnek híján vagyunk, akkor több gondolkodást igényel a projekt. Ha ilyen eset áll fenn, akkor nehezebb melléfogni az általános, mondhatni semleges ötletekkel.

 

Például ha egy olyan kollégának szánjuk ajándékba, aki nagy kávé vagy édesség rajongó, akkor bátran választhatunk neki ezekhez kapcsolódó képet. Ugyanez igaz a különböző sportokkal kapcsolatos logókra is, hiszen ki ne örülne egy, a kedvenc csapata címerével ellátott egyedi telefontoknak?!

 

Ilyenkor érdemes néhány pillantást vetni a tervező oldal galériájára, ahol az esetek többségében - mint például a Pitbullcase.hu-nál is - kategorizálva vannak a képek, így még igazán nagy kutatómunkát sem kell folytatnunk a megfelelő képért. Azért is jó választás a galéria használata, mert oda csak a tökéletes felbontású képek kerülnek be, így tuti, hogy kifogástalan lesz az elkészült tok minősége. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a felbontása HD (1280x720) HD Ready (1366x768) vagy FULL HD (1920x1080) legyen, mert ezek esetén lesz olyan a kész tok, mint amit a képernyőn látva megálmodunk.

 

Ha mégis megvan az ötletünk, hogy mit készítsünk el, akkor sem hátrány, ha előtte átfutjuk a galéria képeit, hiszen lehet, hogy rendelkeznek olyan képpel, amit szívesen használnánk. Ha pedig ez így van, akkor meg is spóroltuk magunknak a keresgélés és a kiválasztás procedúráját. Arról nem is beszélve, hogy így a minőség is tökéletes lesz.

 

Hogyan tervezzünk egy meglehetősen dekoratív darabot?

 

Első lépésként tudnunk kell, hogy milyen típusú a telefon, amire a tokot szeretnénk elkészíteni. Ehhez jó, ha tudjuk a telefon típusát, főleg ha másnak lesz az ajándék. Ha saját részre lesz, akkor még könnyebb a dolgunk, mert a Pitbullcase.hu oldalra belépve a főoldalon azonnal kiírja, hogy milyen telefonról nyitottuk meg az oldalt. Mivel felkínálja a lehetőségeket, hogy egyedi tervezéshez hány tok áll a rendelkezésünkre, vagy mi vár akkor, ha a webshopból választunk. Az utóbbinál jelentősen nagyobb a mozgástér, hiszen ott vannak az ütésálló, a légpárnás szélű és a sport tokok is.

 

Amennyiben tervezünk, akkor már csak a toknak a típusát kell meghatároznunk. Ehhez rendelkezésünkre állnak a szilikon tokok, a merev hátlapok és a flip-es bőrtokok.

 

Ha ez kész, akkor válasszunk a galériából, majd helyezzük a kiválasztott tokra. A képet könnyen testre szabhatjuk különböző effektekkel, stílusokkal, esetleg feliratokkal vagy akár matricákkal. Innentől pedig csak egy lépés, és hamarosan a kezünkben is tarthatjuk a tervezett tokot.