Hogyan tájékozódj megfelelően az intimitásról?

Főként ezért is került létrehozásra a Filter.hu intim kategóriája, amelyben olvashatsz arról, mire van szüksége a nőnek, illetve a férfinak az ágyban. Tippeket kaphatsz azzal kapcsolatban is, hogy mivel dobhatjátok fel az együttléteket a partnereddel. Sőt, még néhány megdöbbentő, olykor megmosolyogtató izgalmas, intim történeten is csemegézhetsz.

 

Magyar fejlesztésű hírportál a hírfogyasztás módjának megváltoztatásáért

 

A 2016-ban még Toptalq, 2018 május 15-től pedig Filter.hu elnevezéssel működő weboldal egy egyedi hírszűrő platform, amelyet azért hoztak létre, hogy az interneten található információk könnyen érthető és jól kezelhető témákba legyenek rendezve, és ezzel segítsék személyre szabottabb szűrésüket, és egy terület alaposabb megismerését a felhasználók számára.

 

A működésének lényege, hogy egy algoritmus összegyűjti az online elérhető megjelenéseket, amelyekről a szerkesztők eldöntik, hogy olvasásra érdemesek-e vagy sem. Ha pedig arra jutottak, hogy igen, akkor időrendi sorrendben, könnyen átlátható felületen teszik közzé a cikkeket a látogatók számára.

 

Számos nagyszerű könyv is íródott már a témában

 

Ott van például a Paul Joannides-től a nemi örömszerzés enciklopédiája, amely szinte minden oldaláról körüljárja a szexet. Így nemcsak a kezdők, hanem a haladók is találhatnak benne olyat, amit eddig nem tudtak, vagy eddig nem mertek megkérdezni. 

 

Azt pedig még nem is említettük, hogy számos illusztrációra alkalmas tollrajz is található benne, és elolvashatóak a hétköznapi emberek különféle kételyei és véleményei is. 

 

De ugyanilyen nagyszerű Az igazi orgazmus Kate Taylortól, aki a nők elé tárja, hogy miként ismerhetik meg a saját testüket, és hogyan élhetnek át orgazmust - legyen az akár gyakorlott idősebb hölgy vagy egy tini, aki még csak most fedezi fel a szex világát. 

 

Végül a podcastokról se feledkezz meg!

 

A szex az utóbbi időben a podcast világába is betört, így akár ezt a módszert is használhatod arra, hogy bővítsd az ismereteidet a témában. Arról nem is beszélve, hogy közben még a külvilág zaját is ki tudod zárni kicsit, amelyre a mai rohanó világban nagy szükség van. 

 

Ilyen például a Doing it with Hannah Witton, ami ugyan egy angol nyelvű internetes adás, de garantáltan nagy segítségedre lesz majd a hétköznapokban. Hannah ugyanis kegyetlen őszinteséggel vezeti be a hallgatóit a szexuális életébe, és olyan más intim témákba, amelyek kifejezetten érdeklik őket, de soha nem volt merszük kérdezni róluk.