Három vadidegen civilt eresztenek Karácson Gergelyre a választáson

A lap szerint szinte teljesen ismeretlen jelöltekről van szó, akik közül talán Ács László neve mondhat valamit. Róla a Népszava azt írja, a Zöldek Pártja nevezetű – kamuszervezetnek tűnő – formációt vezeti. A lapnak azt mondta, hogy hat gyermeke van, a középiskolában pedig James Bondnak hívták 180 centis magassága és kigyúrt teste miatt. Azért akar indulni a főpolgármesterségért, mert bár próbálták "minden eszközzel ellehetetleníteni", de ő csak azért sem adja fel.

 

Révész Ferenc 61 éves villanyszerelő, aki máris kisebb jelenség: a Facebook-profilján számos poszt szól arról, hogy egy fényképet közöl kampánypultjáról, de emberek nélkül. "Egyedül vagyok, nincs, aki fotózzon" – indokolta a dolgot a lapnak. Felnőtt gyermekei vannak, és "nap mint nap találkozik azokkal a gondokkal, amelyeket minden budapesti polgártársra is tapasztal". Első lépésként visszanevezné a várost Budapest Székesfővárosra.

 

Schlagmüller Gábor negyven éve dolgozik postásként. Ő eleve hátrányból indul, ugyanis a főnökei megmondták neki, hogy postásként nem gyűjthet ajánlásokat, de szabadidejében majd időt kerít erre is. Kiforrott programja egyelőre nincs, de azt leszögezte, hogy a levegő a legfontosabb.